Ana SayfaÜnlülerMeltem Miraloğlu Hakkında Şok İddia! Sevgilisiyle Beraber Eski Eşine Gitti!..

İlgili Postlar

Meltem Miraloğlu Hakkında Şok İddia! Sevgilisiyle Beraber Eski Eşine Gitti!..

Ünlü oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz sene 80 yaşındaki Amerika’lı Patrick ile yaptığı evlilikle magazin gündemine bayağı bir konuşulmuştu. Ünlü oyuncunun Amerika’da yaşayabilmek için anlaşmalı bir evlilik yaptığı öne sürülsede severek evlendiklerini iddia etmişti. Dün çıkan haberlerde çiftin resmen boşandığı haberlerinin magazin gündemine gelmesinin peşinden bugün ise şok eden bir gerçek daha ortaya atıldı. Detaylar Haberimizde..

Meltem Miraloğlu İle Patrick’ten Şoke Eden Haber!

Meltem Miraloğlu Hakkında Şok İddia! Sevgilisiyle Beraber Eski Eşine Gitti!..

Magazin dünyasında Felaket Tellalı olarak bilinen sanatçısı Onur Akay, Meltem Miraloğlu hakkında kendi internet sitesinde yayınladığı makalesinde, “33 yaşındaki oyuncu Meltem Miraloğlu, geçtiğimiz sene gizlice evlendiği 81 yaşındaki Amerikalı eşi Patrick’ten resmen boşandı” açıklamasıyla dün ilan etmişti.

Bugün ise Onur Akay boşanmanın peşinden parasız kalan oyuncu Meltem Miraloğlu’nun sevgilisi ile birlikte eski eşi Patrick’in yanına gittiğini öne sürdü.

Felaket Tellalı Onur Akay kimdir? Kaç yaşında? Ne iş yapıyor?

Meltem Miraloğlu ile ilgili görsel sonucu

Meltem Miraloğlu Kimdir?

Onur Akay: “Meltem Sevgilisiyle Eski Eşinin Yanına Döndü!”

Ünlü ses sanatçısı Onur Akay:  “Meltem resmen ayrıldı. Ama parasız kalınca eski eşinin yanına döndü. Hem de ‘Kardeşim’ dediği genç bir erkekle…Ama Meltem’in kardeşi Türkiye’de yaşıyor. Yanındaki kişinin sevgilisi olduğunu duydum. Ayrıca Meltem, Amerika’da kaçak olarak kalıyor.” şeklinde açıklama yaptı.

Meltem Miraloğlu ile ilgili görsel sonucu

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler