Ana SayfaÜnlülerGonca Vuslateri'den Mehmet Öz'ün Önerisine Jet Yanıt..

İlgili Postlar

Gonca Vuslateri’den Mehmet Öz’ün Önerisine Jet Yanıt..

Dünyaca ünlü Türk doktor Mehmet Öz, önceki gün Korona virüs tedbirleri içeriğinde, “Evde olduğunuzda en iyi yol bol bol sex yapmak” şeklinde öneride bulunmuştu. Başarılı oyuncu ve şarkıcı Gonca Vuslateri’de sosyal medyada da çok konuşulan bu  öneriye destek verdi. Detaylar Haberimizde..

Gonca Vuslateri 2020’ye Bomba Gibi Bir Giriş Yapıyor! Önce Single Sonra Film!

Gonca Vuslateri’den Mehmet Öz’ün Önerisine Jet Yanıt..

Başarılarıyla her zaman bizi gururlandıran dünyaca ünlü cerrah Prof. Dr. Mehmet Öz, Türkiye’yi de çok kısa bir sürede etkisi altına alan korona virüsten korunmak için, bir öneriden bulunmuş ve evlerinden çıkamayan herkese, “Evde olduğunuzda en iyi çözüm bol bol sex yapın” diyen Mehmet Öz’ün öenrileri şöyle devam etmişti:

Doktor Mehmet Öz’ün Olay Yaratan Karantina Tavsiyesi!

Mehmet Öz: “Bol Bol Sex Yapın”

“Eğer öteki yarınızla birlikte karantinaya girdiyseniz en iyi çözüm cinsel ilişkiye girmek. Gerilimi azaltacak ve daha uzun yaşayacaksınız. Belki bebek yapacaksınız. Bu birbirinizin yüzüne bakıp sinirine dokunmaktan daha iyi.”

Doktor Mehmet Öz’ün bu çok kısa sürede sosyal medyada çalkalanan açıklamasına, genç oyuncu Gonca Vuslateri’de destek verdi.

Gonca Vuslateri Kimdir?

Gonca Vuslateri: “Çare Yok, Yapacağız Artık”

Gonca Vuslateri sosyal medya sayfasından attığı bir tweetle Mehmet Öz’ün bu tavsiyesine uyacağını söyleyerek, “Çare yok, yapacağız artık. Off bitmiyor çilemiz…” mesajını verdi.

Gonca Vuslateri ile ilgili görsel sonucu

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler