Ana SayfaDedikoduEce Erken Yasak Aşka Nokta Koydu!

İlgili Postlar

Ece Erken Yasak Aşka Nokta Koydu!

Bir süredir Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla yaşadığı yasak aşkla gündemden düşmeyen Ece Erken bugüne kadar yasak aşk yaşamadığını vurgulamıştı. Magazin programında sivri diliyle gündeme gelen ve eleştirilerin odağında kalınca saldırgan tavırlarıyla iyice tepki çeken Ece Erken yasak aşka nokta koydu!

Sevgililer Gününe Özel Boşanma!

Şafak Mahmutyazıcıoğlu ve Ece Erken aşkı 14 Şubat’ta gündeme gelen bir fotoğraf karesiyle ortaya çıkmıştı. Bir süredir Ece Erken’le yasak aşk yaşayan Şafak Mahmutyazıcıoğlu kız arkadaşına “Sevgililer Günü” hediyesi olarak boşanma sürecini başlattığını beyan eden resmi evrakları vermişti. Evliliğini Ece Erken’in bitirmediğini eşiyle bir senedir ayrı gibi olduklarını söyleyen Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşiyle daha Ekim ayında sarmaş dolaş fotoğraflarının ortaya çıkması büyük tepki çekmişti.

2.Sayfa Sunucuları Müge Ve Gülşen Ece Erken’i İfşa Etti!

“Konuşan Kötü Niyetlidir”

Aşkın ortaya çıkmasının ardından kısa bir süre sonra Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun eşi gündeme bomba gibi düşen bir video paylaşmıştı. Videoda Ece Erken’in gece yarısı Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun ve eşiin araçlarını parçalamaya çalıştığı görünüyordu. Skandal olay hakkında bu olayın bir sene önce yaşandığını dile getiren Şafak Mahmutyazıcıoğlu”Bu saatten sonra susmayan kötüdür gaddardır. Bundan sonra bununla ilgili konuşan kötü niyetlidir. Hata da ettiysem ben bedeline razıyım. Bırakın insanları herkes kendi hayatına baksın. Bu işin arkasındayım.” dedi.

Özür Diledi!

Bugüne dek asla haksız olmadığını savunan Ece Erken geçtiğimiz gün “Instagramda 2-3 isimsiz, kendilerine sahte isim takan hesaplar var. Twitter’da da böyle troll hesaplar var… Kiminle muhattap olduğumuzu bile bilmediğimiz hesaplar…  (Evet ben de açtım zamanında ama asla kimseye hakaret etmek için değil, bir iş yapıyordum ve benim kendi hesabımı engelleyen magazin siteleri ve diğer hesaplar vardı, onlara bakıyorduk yayında o kadar. Kendimi korumak, başkasına hakaret etmek veya kendime iltifat etmek gibi saçma sapan açılan hesaplar değildi ve programdan ayrıldım o gün kapattım.) Ne tweet atsam, ne paylaşsam hemen anlam yükleyip yazılan hakaretler… Zamanında ben de 2 yıl magazin yaptım, eleştirdim, haddimi aştığım yerde dava açıldı… Ama insanlara küfürler hakaretler etmedim, hatam varsa da özür diledim…” açıklamasıyla herkesi şaşırtmış olsa da, bu sözlerin imaj düzeltme çabası olduğu düşünüldü.

Ece Erken Yasak Aşka Nokta Koydu!

Uzun bir süredir Şafak Mahmutyazıcıoğlu’yla yasak aşk yaşayan Ece Erken görünüşe göre bu aşkı bitirmeye karar vermiş. “Herkes kendi önünü süpürsün ben hatalıydım hatamdan döndüm” diyen Ece Erken, bir takipçisinin yapmış olduğu yoruma ” “Yuva yıkmadım ayrıldım ve o rahatlıkla söylüyorum daha acı. Geçmişi elimde şu an” yanıtını verdi.

Ece Erken Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler