Ana SayfaÜnlülerSezen Aksu'dan Hayranlarına Mektup Var..

İlgili Postlar

Sezen Aksu’dan Hayranlarına Mektup Var..

Çin’in Vuhan kentinde başlayıp tüm dünyaya hızla yayılan yeni tip Korona virüs günlerinde hem Türkiye’de hem dünyada birçok sanatçı evde kal çağrılarını sosyal medya sayfalarından paylaşıp takipçilerini yalnız bırakmamak için online konserler veriyor. Son olarak sevenlerine bir sürpriz de Sezen Aksu’dan geldi. Detaylar Haberimizde..

Sezen Aksu Ben de Yoluma Giderim Şarkısı Çıktı

Sezen Aksu’dan Hayranlarına Mektup Var..

Ünlü söz yazarı Sezen Aksu, ‘Ne Yapayım Şimdi Ben’ şarksının demosunu sevenleri için paylaştı. İçinde bulunduğumuz zor günlere dair bir mektup da yazan Sezen Aksu, “Evrenin kusursuz matematiğiyle dövülerek terbiye ediliyoruz şu an… Öyle ya da böyle geçilecek bu ateş çemberinden. Kışın sonu bahardır” cümlelerine yer verdi..

Usta ses Sezen Aksu hem yepyeni parçasının demosunu paylaştı hem de hayranlarına kaleme aldığı mektupla dertleşti. Sezen Aksu evinde geçirdiği karantina günlerinde yaşadıklarını şu sözlerle ifade etti;

Sezen Aksu Kimdir?

Sezen Aksu; “Kışın Sonu Bahardır”

“Başımıza gelen şeyin adına hayat diyoruz arkadaşlar, küçücük aklımızla yönetebileceğimizi, değiştirip dönüştürebileceğimizi zannettiğimiz evrenin kusursuz matematiğiyle dövülerek terbiye ediliyoruz şu an. Öyle ya da böyle geçilecek bu ateş çemberinden. Anadolu’nun özdeyişlerini çok önemserim. Bilhassa dar zamanlarda tek bir satır bütün endişelerimizin, sorularımızın cevabı olabilecek güçtedir. Demem o ki kışın sonu bahardır”

Sezen Aksu; “Ödülünüz Bu Süreçte Birikecek Yeni Sözler Ve Besteler”

Ne Yapayım Şimdi Ben adlı yeni şarkısını hayranları için paylaşan ünlü sanatçı Sezen Aksu, “Bana bakın oturduğunuz yerde, gıpraşmayın. şarkının sözlerini sular seller gibi ezber edin, corona geçtiğinde sınav yapıcam. Ödülünüz bu süreçte birikecek yeni sözler ve besteler” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler