Ana SayfaÜnlülerSeda Akgül, Koronavirüs Şüphesiyle Kaldırıldığı Hastaneden Kaçtı!..

İlgili Postlar

Seda Akgül, Koronavirüs Şüphesiyle Kaldırıldığı Hastaneden Kaçtı!..

Kanal 7 ekranlarının başarılı magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın ünlü sunucu Seda Akgül, dün akşam aniden rahatsızlanınca apar topar hastaneye kaldırıldı. Hastane odasında fotoğraf paylaşan ünlü sunucu; “Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Korona değilim” açıklamasından sonra geceyi geçirdiği hastaneden bugün kaçtı. Nasılmı? Detaylar Haberimizde..

Seda Akgül’e Hakan Ural’dan Sert Yanıt!

Seda Akgül, Koronavirüs Şüphesiyle Kaldırıldığı Hastaneden Kaçtı!..

Bugün sunuculuk ile görevli olduğu Söylezsem Olmaz programına çıkan Seda Akgül, kolundaki iğneyle canlı yayına çıkarak herkesi şaşkına çevirdi.

Seda Akgül Neler Oluyor Hayatta’dan Neden Ayrıldı?

Sunucu Bircan Bali Şok Geçirdi!

Dün akşam eklem ağrısı sebebiyle hastaneye kaldırılan ‘Söylemezsem Olmaz’ sunucularından Seda Akgül hastaneden kaçtığını anlatark; “Geceyi hastanede geçirdim sabah da kaçtım. Aslında raporluyum. Kaçarken de kolumda katateri unutmuşum şu an kolumda iğne var” deyinde herkes şoke girdi..

Seda Akgül Kimdir?

Ünlü sunucu Seda Akgül, sosyal medya sayfasından hasta yatağında ağzında maskeli bir pozunu paylaşarak hayranlarını endişelendirdi. Seda Akgül’ün maskeli hali ise insanların aklına ‘Koronavirüse mi yakalandı?’ iddiasını getiriverdi.

Seda Akgül; “Eklem Ağrısı Ve Baş Dönmesi İle Gittim”

Her zaman olarak kullandığı sosyal medya sayfalarından bugün fotoğrafını paylaşan Seda Akgül; “Bana dün akşam bebekler gibi bakan sevgili dostum Gülten Aşıcıoğlu’na çok teşekkür ederim. Korona değilim ama hepiniz gibi evham yaşıyorum. Eklem ağrısı ve baş dönmesi ile gittim. Şu anda iyiyim. Yayında görüşürüz” dedi.

Seren Serengil Kimdir?

Kolunda unuttuğu İğne İle Canlı Yayındaydı!..

Sunuculuğunu yaptığı Söylemezsem Olmaz programının canlı yayınında anlatan Seda Akgül; “Dün sopayla dövülmüş gibi hissediyordum ve hastaneye gittim. Geceyi hastanede geçirdim sabah da kaçtım. Aslında raporluydum. Kaçarken de kolumda katateri unutmuşum şu an kolumda iğne var. Huzurlu, temiz bir gece geçirdim. Serumu yeyince kendime geldim, şu an bomba gibiyim” dedi. Güzel sunucu Seda Akgül’ün kolunda çıkarmayı unuttuğu iğnesi partneri sunucu Bircan Bali’yi ise korkuttu..

Bircan Bali kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler