Ana SayfaDedikoduYılların Küskünlüğüne Son Veren Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe Düet Mi Yapacak?

İlgili Postlar

Yılların Küskünlüğüne Son Veren Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe Düet Mi Yapacak?

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe’nin hikayesi hepimizin yüreğini burkar. Gönlünü aynı adama kaptıran iki kadının acısı yıllardır hepimizi hüzünlendiren şarkıların ortaya çıkmasında büyük rol oynamıştır. Uzay Hepileri’ye olan aşkları yüzünden birbirlerinden ayrı düşen ancak geçtiğimiz senelerde yılların küskünlüğüne son veren Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe düet mi yapacak?

İkisi De Birbirini Uzun Süre Affedemedi

Sezen Aksu’nun aranjör Uzay Hepileri’yle olan aşkını bir çoğumuz biliyoruz. Birlikte güzel işler başaran ve hem ilişkilerinde, hemde mesleklerinde yakaladığı uyumla herkesi kıskandıran çiftin aşkı Uzay Hepileri ve Yıldız Tilbe’nin yasak bir aşka tutulmasıyla son bulmuştu. O günün ardından acılarıyla baş başa kalan iki kadın kendini mesleğine vererek hepimizin içini yakan o şarkıları aynı adam için yazdı…

Sezen Aksu 25 yıl sonra tek gecelik ilişkiyi affetti, Yıldız Tilbe’ye şarkı yapıyor!

Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe Barıştı

Birbirleri hakkında sorulan sorular karşısında her zaman duygulanan iki eski dostun küslüğü nihayet 2018 senesinde son buldu. Yıldız Tilbe‘ye karşı öfkesini dindiren ve 25 senelik küslüğü sonlandırma kararı alan Sezen Aksu elinde çiçeklerle Tilbe’yi ziyarete gitti. İki eski dostun göz yaşları içinde barışması herkesi hem duygulandırdı, hem de sevindirdi.

Yıldız Tilbe Kimdir?

Yılların Küskünlüğüne Son Veren Sezen Aksu ve Yıldız Tilbe Düet Mi Yapacak?

Barıştıkları günden sonra birbirleriyle bir proje yapmaya sıcak baktığını açıklayan iki dostun projesi merakla beklenir olmuştu. İkiliden bir düet parçası geldi gelecek derken geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Yıldız Tilbe düet konusuna açıklık getirdi. Henüz böyle bir projeye başlamadıklarını belirten Tilbe, Sezen Aksu‘nun çok yoğun bir dönemden geçtiğini açıkladı.

Sezen Aksu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler