Ana SayfaDedikoduHande Ataizi: Bebek İsterse Hayır Demem

İlgili Postlar

Hande Ataizi: Bebek İsterse Hayır Demem

Yaz aylarında Dinç Aydoğdu ile bir aşka yelken açtığı öğrenilen Hande Ataizi erkek arkadaşıyla arasındaki yaş farkıyla eleştirilere maruz kalmıştı. Ancak bu eleştiriler karşısında sessiz kalarak ilişkisini gözlerden uzak tutmayan Hande Ataizi “Bebek isterse hayır demem” açıklamasıyla gündeme bomba gibi düştü.

Hande Ataizi Gönlünü Kaptırdı

Gazeteci Benjamin Harvey’le 2018’de boşanan Hande Ataizi boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutmuştu. Boşanmanın ardından yaklaşık bir buçuk sene sonra gönlünü Dinç Aydoğdu’ya kaptırmıştı. İlk kez Nişantaşı sokaklarında el ele görüntülenen çift ilişkileri ortaya çıktıktan sonra arkadaşız bahanelerine gerek duymayarak ilişki iddialarını doğrulamışlardı.

Hande Ataizi, Genç Sevgilisi İle İlk Defa Görüntülendi..

“Açıkçası Fıstık Gibiyiz”

Dinç Aydoğdu ile arasında 20 yaş olması nedeniyle eleştirilere maruz kalan Hande Ataizi “Yaş farkı çok da önemli değil. 20 yaş var aramızda evet. Ben 20 yaz, 20 kış daha fazla görmüşüm. Böyle denk geldi. Açıkçası fıstık gibiyiz.” sözleriyle eleştirilerin mutluluğuna gölge düşümediğini dile getirerek adeta düşman çatlatmıştı.

Hande Ataizi: Bebek İsterse Hayır Demem

Daha önce yaptığı açıklamalarda Dinç Aydoğdu ile evlenebileceğini dile getiren Hande Ataizi geçtiğimiz gün objektiflere yakalandı. Kendi kozmetik markasını yaratmak için hazırlıklara başlayan ünlü oyuncu “Bir çocuk daha ister misiniz?” sorusuna “Dinç çocukları çok seviyor. Leon ile de iyi anlaşması beni mutlu ediyor. Evlenince bebek isterse, itiraz etmem. Leon’a kardeş gelir” sözleriyle yanıt verdi.

Hande Ataizi Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler