Ana SayfaDedikoduNilperi Şahinkaya: Yeni Partnerim Kerem Bürsin

İlgili Postlar

Nilperi Şahinkaya: Yeni Partnerim Kerem Bürsin

“Yaşayamayanlar” dizisinde yakın arkadaş olan Kerem Bursin ve Nilperi Şahinkaya geçtiğimiz dönemlerde birbirleri hakkında yaptıkları açıklamalarla gündeme gelmişti. Son dönemlerde “Aynen Aynen” dizisiyle adından sıklıkla söz ettiren Nilperi Şahinkaya “Yeni partnerim Kerem Bürsin” açıklamasını yaptı.

“Ağzı Kokuyor”

“Yaşayamayanlar” dizisinde Nilperi Şahinkaya ile birlikte ekran karşısına geçen Kerem Bursin rol arkadaşı hakkındaki sorulara “Yaşamayanlar’daki partnerim Nilperi Şahinkaya başkaydı. Öpüşme sahnemiz var mesela. Nilperi soğanlı, sarımsaklı dürüm yiyor sonra da “Gel beni öp” diyordu..” açıklamasını yaparak gündeme bomba gibi düşmüştü.

Nilperi Şahinkaya: Babama Diziyi İzleme Dedim

“Kerem Şaka Yapıyor”

Kerem Bursin‘in Nilperi Şahinkaya hakkındaki açıklaması kısa zamanda sosyal medyada Trend Topic olunca ünlü oyuncu “Kerem Bursin’le öpüşme sahnemizden önce, set yemeği olarak tavuklu dürüm geldi. İçinde soğan sarımsak yoktu fakat Kerem ile aramızda bir espri olarak böyle kaldı. O dürümü de Kerem’le beraber yedik” açıklamasını yapmıştı.

Kerem Bursin Kimdir?

Nilperi Şahinkaya: Yeni Partnerim Kerem Bürsin

Nilperi Şahinkaya ve Uraz Kaygılaroğlu’nun YouTube’da yayınlanan “Aynen Aynen” isimli mini dizisi kısa sürede çok sevildi. Milyonlarca kişi tarafından beğeniyle izlenen dizinin geçtiğimiz günlerde BluTv ile anlaşma yapması sevenlerini mutlu etmişti. Ancak Uraz Kaygılaroğlu’nun “Sefirin Kızı”çekimleri nedeniyle çok yoğun olduğu ve “Aynen Aynen”in çekimlerine zaman ayıramayacağı iddialarının gündeme gelmesi dizinin sevenlerini endişelendirdi. Dün bu konu hakkında açıklama yapan Nilperi Şahinkaya iddiaları doğrulayarak “Yeni partnerim Kerem Bürsin olacak. Kendisiyle bir maceraya başlıyoruz” açıklamasını yaptı.

Nilperi Şahinkaya Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler