Ana SayfaDedikoduDeren Talu ve Kerim Sabancı Birlikte Görüntülendi

İlgili Postlar

Deren Talu ve Kerim Sabancı Birlikte Görüntülendi

Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu’nun bir süre önce gönlünü ünlü iş adamı Kerim Sabancı’ya kaptırdığı iddia edilmişti. Birlikte oldukları iddia edilen çift aşkları hakkında herhangi bir açıklama yapmasalar da yılbaşı akşamı Etiler Papermoon’da birlikte görüntülenmiş ancak sonra ihanet iddiaları ayrılık iddialarını birlikte getirmişti. Ancak dün Deren Talu ve Kerim Sabancı birlikte görüntülendi!

Sosyetenin Çapkın Adamı Uslandı Mı?

Kerim Sabancı ve Hacı Sabancı’nın küçük kardeşi Kerim Sabancı birkaç sene önce eğitimi için Amerika’ya gitmişti. İstanbul’a ziyarete geldiği dönemlerde İstanbul gecelerinde objektiflere yakalanan Kerim Sabancı’nın bir ayağı hala Amerika’da olsa da, yeni yılı kız arkadaşıyla geçirebilmek için Türkiye’ye gelmişti.

Deren Talu’ya teklif yağmuru

Defne Samyeli Sır Vermedi

Geçtiğimiz senenin sonlarına doğru bir süredir birlikte olduğu iddia edilen Deren Talu ve Kerim Sabancı’nın aşkları yakın arkadaş çevresi tarafından onaylansa da çift yılbaşı akşamına kadar birlikte görüntülenmemişti. Yeni yılı Etiler’de bir mekanda birlikte kutlayan çiftin objektiflere yakalanmasından birkaç gün sonra kameralara annesiyle birlikte yakalanan Defne Samyeli kızının ilişkisi sorulunca “Annem çok hasta, konuşmak istemiyorum.” yanıtını vermişti.

Defne Samyeli Kimdir?

Deren Talu ve Kerim Sabancı Birlikte Görüntülendi

Kerim Sabancı‘nın 5 Ocak’ta adı bir gece mekanında iki kadınla görüntülendiği iddialarının arından Deren Talu ile aşkı bittiği iddiaları gündeme gelmişti. Bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmayan çift dün akşam birlikte görüntülenince 15 Kasım’dan beri birlikte olan çiftin aşklarının devam ettiği gün yüzüne çıktı.

Kerim Sabancı Kimdir?

Deren Talu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler