Ana SayfaÜnlülerDeren Talu'ya teklif yağmuru

İlgili Postlar

Deren Talu’ya teklif yağmuru

Deren Talu, fiziği ve güzelliğiyle dikkat çekmeye devam ediyor. Ünlü ismine teklif üzerine teklif gelmeye başladı. İşte detaylar.

Defne Samyeli’nin kızı olan Deren Talu Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenen özel bir defileye katılmıştı. Podyumda oldukça dikkat çeken ve sadece Türkiye’nin değil, pek çok farklı ülkedeki ajansların dikkatini çeken ünlü isim için tekliflerin artmaya başladığı öğrenildi.

Podyumları sevdi!

Podyum deneyimiyle ilgili açıklamalarda bulunan Talu, “Çok güzel bir deneyimdi, Türkiye’nin birçok yerinden teklifler alıyorum. Bir aksilik olmazsa devamı da gelecek” dedi. Bu mesajı ile bundan sonraki süreçte podyumlarda yer almaya devam etmesi beklenen ünlü ismin dizi ve sinema projelerine de sıcak baktığı söyleniyor.

Oyunculuğa da sıcak bakan isim için daha önce gündeme sinema filmi iddiaları gelmişti. Tarihi bir filmde Fatıma karakterini canlandıracağı söylenen oyuncu, yaptığı açıklamalarda bu tip detaylar vermedi ve sadece projelerin devam edeceğini söyledi.

Arkadaşlarıyla dolaştı

Zorlu Alışveriş Merkezi’nde görüntülenen Talu arkadaşlarıyla birlikte alışveriş sonrasında bir kafede oturdu. Çevrede hayranlarının ilgisi ise oldukça fazlaydı.

Deren Talu kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler