Ana SayfaKültür ve SanatMüzikİrem Derici "Aşkımız Olay Olacak"

İlgili Postlar

İrem Derici “Aşkımız Olay Olacak”

İrem Derici Mayıs ayının sonunda uzun bir süredir üzerinde çalıştığı “Mest Of” albümüyle dinleyicisiyle buluşmuştu. 90’ların en güzel parçalarının İrem Derici’nin yorumuyla buluştuğu albüme dinleyicinin de ilgisi büyüktü. Albümün çıkış şarkıcı olarak “Acemi Balık”ı seçip kliplendiren ünlü şarkıcıdan ikinci klip geldi. İrem Derici “Aşkımız Olay Olacak” klibi çok sevildi.

“Mest Of” Ses Getirdi

İrem Derici’nin Kenan Doğulu, Nalan, Aşkın Tuna, Ayhan Çakar, Feyyaz Kuruş, Sadun Ersönmez, Seda Akay, Sibel Alaş ve Sezen Aksu gibi sevilen sanatçıların 90’lara damgasını vuran şarkıları özenle seçerek kendi yorumuyla yeniden dinleyicisiyle buluşturduğu “Mest Of” yazın çok ilgi gören albümü oldu.

İrem Derici’nin Mest Of Albümü Çıktı!

“Acemi Balık” 26 Milyonu Geçti

“Mest Of” albümünün çıkış şarkısı olan “Acemi Balık” İrem Derici’nin yorumuyla da çok sevildi. Renkli görüntüleriyle izleyenleri tarafından çok beğenilen şarkının klibi kısa zamanda 5 milyon izlenmeyi izlenmenin ardından gün itibariyle 26 milyonu aşkın izlenme sayısını geçmiş bulunuyor. Albümün başarısından  oldukça memnun olan Derici ise kışın ardı ardına verdiği konserlerle dinleyicisiyle buluşacak.

İrem Derici’den 90’lar Esintili Bir Klip

İrem Derici‘nin büyük bir beğeniyle karşılanan “Mest Of” albümünün ikinci klip parçası sözleri Aşkın Tuna’ya ait olan “Aşkımız Olay Olacak” oldu. Düzenlemesi Alper Atakan’a ait olan parçanın klip yönetmenliğini ise Murt Joker üstlendi. Renkli görüntüleriyle çok beğenilen klipteki 90’lar esintisi de gözlerden kaçmadı.

İrem Derici Kimdir?

İrem Derici “Aşkımız Olay Olacak”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler