Ana SayfaÜnlülerAylin Coşkun; Takılarımla 5 Milyonluk Villa Alırım!

İlgili Postlar

Aylin Coşkun; Takılarımla 5 Milyonluk Villa Alırım!

Şarkıcı Aylin Coşkun’un bir televizyon kanalında katıldığı magazin programında iddialı açıklamalarda bulundu. Yakın zamanda dünya evine girdiği Volkan Arslan ile düğününde kendisine takılan hediyelerden bahsedince olanlar oldu. Sözlerine devam eden Aylin Coşkun; ” takılarımla 5 milyonluk villa alırım” dedi.

15 Yıllık Birliktelik Mutlu Sonla Bitti…

aylin coskun dugun

Aylin Coşkun Kimdir?

Şarkıcı Aylin Coşkun sevgilisi Volkan Arslan ile 15 yıldır birlikteydi. Bu birlikteliği görkemli ve ihtişamlı bir organizasyon ve lüks kokan bir düğünle taçlandırdı. Katıldığı canlı yayında düğününden ve birlikteliğinden bahseden Aylin Coşkun düğün gününde kendisine takılan takılardan da bahsetmeden edemedi. Canlı yayında olan Aylin Coşkun düğününde takılan kilolarca takılardan teker teker bahsetti. ” Emirkan 2 büyük altın taktı, Hande Yener pırlanta yüzük taktı, eşimde pırlanta yüzük taktı” diyen Aylin Coşkun babasının da düğün hediyesi olarak bir arsa ve dükkan satın aldığını söyledi. Ayrıca babası Aylin Coşkuna ” sağ kolun benim kimseye ayırma ” sözleriyle magazin programında ki sunucuları şoke etti. Kilolarca altın takılan Aylin Coşkun takı sırasında bir ara fenalaştığını çok fazla ağırlık olduğunu dile getirdi.

Aylin Coşkun’un Makyajsız Hali Görenleri Şok Etti!

Aylin Coşkun; Takılarımla 5 Milyonluk Villa Alırım!

aylin-coskun dugun

aylin coskun

Volkan Arslan ile evlenen Aylin Coşkun gösterişli düğününde takılan takılardan bahsederken izleyenleri şok etti. Takı sırasında altınların iç içe girdiğini bilezikleri çıkartamadığını çıkartmaya çalışırken bileklerini kanadığını söyledi. Bir ara kolyelerini kopartarak çıkardığını söyleyen Aylin Coşkun herkesi şaşırttı.  Altınlarla belki kuyumcu dükkanı açamam diyen Aylin Coşkun ; takılarımla 5 milyonluk villa alırım sözleri herkesi şaşırttı. Toplamda kız ve erkek tarafı olarak bir ev parası bıraktılar zaten diyen Aylin Coşkun  ” boynumda da fıtık vardı zaten takı sırasında Hande Yener gelip bir ara yüzün şişmeye başladı ağırlıktan gelip seni alıp artık takmayın diyecektim dedi ” dedi. Takı sırasında arkadaşı Erhan’ın çeyrek altın taktığını gören Aylin Coşkun bunuda şaşkınlıkla dile getirdi. Düğün günü imam nikahıda kılınan ve mehir için istediği 15 külçe altını eşine söyleyen Aylin Coşkun’a Volkan Arslan ” zaten düğün masrafları çok fazla oldu 10 külçe altını anca alabilirim dedi. Bunun üzerine Aylin Coşkun Volkan Arslan’a o zaman 10 tane külçe altın al bunun altına inemem kabul edemem dedi. Bu sözleriyle oldukça dikkat çeken ve bir süre takılarıyla adından sıkça söz ettirecek olan Aylin Coşkun’a biz de mutluluklar dileriz 🙂

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler