Ana SayfaÜnlülerAylin Çoşkun, Makyajsız Haliyle Tam Bir Hayal Kırıklığı

İlgili Postlar

Aylin Çoşkun, Makyajsız Haliyle Tam Bir Hayal Kırıklığı

Sinsirella şarkısı ile son zamanların en çok konuşulan isimlerinden biri haline gelen Aylin Coşkun, makyajsız yakalandı. Ünlü şarkıcı, makyajsız olarak tam bir hayal kırıklığı yaşattı. Aylin Coşkun’un makyajsız hali haberimizde…

Aylin Coşkun, sahte hesaptan kendine övgüler dizince rezil oldu!

Aylin Coşkun’un makyajsız hali şoke etti

Hem şarkıları, hem sahne performansı, hem de güzelliği ile ünlüler dünyasının en beğenilen isimlerinden biri olan şarkıcı Aylin Coşkun, makyajsız yakalandı. Bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine yakalanan Ayin Coşkun, kısa süreli yaşadığı şaşkınlığı üzerinden atıp “En doğal halimle yakaladınız, ama sıkıntı yok ben kendimle barışık biriyim.” dedi.

Aylin Coşkun kimdir?

Oldukça rahattı

Son derece rahat davrandığı dikkat çeken Aylin Coşkun, arkadaşı ve yardımcısı ile geldiği alışveriş merkezinde bol bol gezindi, alışveriş yaptı.

İşte Aylin Coşkun’un makyajsız hali

Ünlü şarkıcı Aylin Coşkun, son olarak sosyal medya hesabından paylaştığı bir fotoğrafının altına yanlışlıkla yine kendi hesabından tıpkı bir başkası gibi “Çok güzelsiniz prensesim” yorumunu yapmıştı. Durumu fark eden dikkatli takipçiler, ünlü şarkıcıyı ti’ye almıştı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler