Ana SayfaÜnlülerBarış Arduç ile Gupse Özay çifti ayrıldı mı?

İlgili Postlar

Barış Arduç ile Gupse Özay çifti ayrıldı mı?

Her ikisi de birbirinden ünlü oyuncu olan Barış Arduç ve Gupse Özay çifti, yine bir ayrılık haberi ile gündeme geldi. Dönem dönem gündeme gelen ayrılık haberi, bu defa doğru mu? Barış Arduç ve Gupse Özay çifti gerçekten ayrıldı mı? Ayrılık haberlerinin detayları haberimizde…

Gupse Özay ve Barış Arduç’tan Evlilik Açıklaması

Sık sık ‘ayrıldılar’ deniyordu

Dört yıl önce birlikte rol aldıkları Deliha filminin setinde tanışan ve aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay ve Barış Arduç, dört yıldır sık sık ayrılık haberleri ile gündeme geliyor. Özellikle, Barış Arduç’un güzel oyuncu Elçin Sangu ile aynı dizide rol aldığı ve yakınlaştıkları iddialarının gündeme geldiği dönemde ayrılık haberleri ayyuka çıkmıştı. O dönem, Gupse Özay ayrılık dedikodularını yalanlamış ve sevgilisi Barış Arduç’u Elçin Sangu ile çok yakıştırdığını ifade etmişti.

Barış Arduç kimdir?

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, en son Baruş Arduç’un ağabeği Onur Arduç ve eşi Özge Arduç’un bebeklerinin dünyaya geldiği hastanede birlikte görüntülenmişti.

Barış Arduç ve Gupse Özay ayrıldı mı? İddiaların nedeni ne?

Barış Arduç, yaklaşık bir aydır Türkiye’de değil. Arduç, Tayland’da bulunan üç haftalık dövüş kampına gitti. Ancak, sevgilisi Gupse Özay’ı yanında götürmedi. Bu durum, ayrılık iddialarını da beraberinde getirdi.

Gupse Özay kimdir?

Tek hedefim iyi bir adam olmak

Barış Arduç, popüler olmasının getirileri hakkında daha önce yaptığı bir açıklamada; “Hayranlarımdan gördüğüm ilgiden memnunum. ‘Çok bunalıyorum’ gibi şımarıklıklara girmeyeceğim ama eskisi kadar özgür de değilim. Zaten hayatım spor salonu ve evden ibaret. Tek hedefim; iyi bir adam olmak ve etrafımı mutlu etmek.” diye konuşmuştu.

Barış Arduç ve Gupse Özay’dan evlilik iddialarına ne yanıt geldi?

Gupse Özay ve Barış Arduç çifti, geçtiğimiz ay evlenecekleri iddiaları ile gündeme gelmişti. Konu hakkında konuşan çiftten Barış Arduç, iddialara “Günü geldiğinde haberiniz olur. Ben bu konuları çok konuşmayı sevmiyorum. Vakti geldiğinde sizinle paylaşırız. Mutluluk paylaştıkça çoğalan bir şeydir.” şeklinde yanıt vermişti.

Başarılı işlere imza atan Barış Arduç ve Gupse Özay, işleri ile olduğu kadar aşkları ile de gündeme geliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler