Ana SayfaKimdirAylin Coşkun kimdir?

İlgili Postlar

Aylin Coşkun kimdir?

Kendi ismine ait olan hesabından, kendi paylaştığı fotoğrafa övgüler dizmesi ile gündeme gelen Aylin Coşkun kimdir? Aylin Coşkun, nerede ve ne zaman dünyaya geldi, nasıl ünlü oldu, kariyerinde hangi çalışmaları gerçekleştirdi? Aylin Coşkun hakkında merak edilen her şey haberimizde…

Aylin Coşkun, 1976 yılında Almanya’nın Hofheim kentinde dünyaya geldi. Sonradan, ailesi ile birlikte Türkiye’ye göç etti. İzmir’de yaşayan Aylin Coşkun, İzmir Cumhuriyet Kız Meslek Lisesi’nden mezun oldu. Coşkun, 1997 yılında katıldığı yarışmada Miss Globe Türkiye güzeli seçildi. Ardından İstanbul’a yerleşti. İstanbul’da mankenlik ve modellik yapmaya başladı.

Sadri Alışık Tiyatro Akademisi’ndenden mezun olan Aylin Coşkun, bir ara sunuculuk da yaptı. Aylin Coşkun, çocukluk yıllarında müziğe karşı ilgi duyuyordu. Bunun hayaliyle Erdem Siyavuşgil, Meltem Taşkıran gibi hocalardan şan dersleri aldı.

Aylin Coşkun, ilk albümünü “Masal” isimli ilk albümünü, 2004 yılında çıkardı. Albümün ilk klibini “Yandim Allahım” isimli remix şarkısına çekti.

Müzik kariyerinin yanı sıra, 2005 yılında ilk oyunculuk deneyimini yaşadı ve Anne ya da Leyla isimli sinema filminde başrol oynadı. Tek oyunculuk deneyimi bu film oldu.

Aylin Coşkun’un albümleri:

Masal

Tam Zamanı

Marka

Paspas

Çalkala

Akrep İğnesi

Saftirik

Aylin Coşkun’un şarkıları:

Akrep İğnesi

Çalkala

Dönmez O

Bana Dersen

Bana Dersin

Eros

Git

Marka

Masal

Pas Pas

Saftirik

Sağındayım Solundayım

Sağındayım Solundayım (Remix)

Sinsirella

Skandal

Son Şarkı

Vazgeçtim

Yandım Allah’ım

Yandım Allahım

Yaz Gibisin

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler