Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy'un merak edilen ablası Müge Esmersoy sonunda ortaya çıktı!

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy’un merak edilen ablası Müge Esmersoy sonunda ortaya çıktı!

Geçtiğimiz günlerde ailesi hakkında yaptığı açıklamalar ile tüm dikkatleri üstüne çeken Burcu Esmersoy’un ablası merak ediliyordu. Hayatı tam bir dram olan Burcu Esmersoy’un ablası Müge Esmersoy’un kim olduğu araştırılmaya başlanmışken, sonunda ortaya çıktı. Detaylar haberimizde…

Burcu Esmersoy ABD’den evli dönecek

Burcu Esmersoy’un dramı

Geçtiğimiz haftalarda bir yıldır aşk yaşadığı Berk Suyabatmaz ile nişan yüzüklerini takan Burcu Esmersoy, birkaç gün önce çocukluk yıllarının dram dolu hatıralarından söz etmişti. Öz annesine ablası ile birlikte tam 12 yıl boyunca ‘teyze’ demek zorunda kaldıklarını anlatan Burcu Esmersoy, yaşadıklarını “Babamın gölge ailesi var, o hayatına gidiyor. Annem de bir başkasıyla evleniyor. Ama eşinin ailesi çok muhafazakar. Daha önce evlenip boşandığını söylemiyor. Sanki iki kızı yokmuş gibi tanıtıyor kendini. Ve biz 12 sene boyunca annemize ‘Teyze’ diyerek büyüyoruz. Annemi de babamı da asla affetmedim.” sözleri ile anlatmıştı.

Burcu Esmersoy kimdir?

Aynı duyguları paylaştılar

Burcu Esmersoy’un bu sözlerinin ardından, çocukluk yıllarında aynı duyguları yaşadığı ablası Müge Esmersoy merak edilmeye başlandı. Müge Esmersoy’un fotoğrafı ortaya çıktı.

İşte Burcu Esmersoy’un ablası Müge Esmersoy

Burcu Esmersoy nerede evlenecek?

Sevgilisi Berk Suyamatmaz ile geçtiğimiz haftalarda nişan yüzüklerini takan Burcu Esmersoy’un Amerika’da evleneceği iddia edildi. Konu hakkında bir yazı kaleme alan Sabah Gazetesi’nden Bülent Cankurt, yazısında Burcu Esmersoy’un Los Angles’te evleneceğini vurgulayarak “2006’da evlendiği İtalyan Massimo Cusimano’nun ihanetine uğradığı için evlilik konusunda ağzı yanan ve bu yüzden yoğurdu fazlasıyla üfleyen ünlü sunucunun, ikinci kez gelin olacağını tüm Türkiye bu köşeden öğrenmişti. Geçen hafta Amerika’ya giden ve Coachella’da kurtlarını döken çifte kumruların, Türkiye’ye gelin-damat olarak döneceğini de ilk benden öğrenin. Los Angeles’da evlenmeye karar veren Esmersoy-Suyabatmaz çifti, umarım bir ömür mutlu olur.” ifadelerine yer verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler