Ana SayfaÜnlülerBu ülkede psikiyatriste gittiğini itiraf eden ilk kişi benim!

İlgili Postlar

Bu ülkede psikiyatriste gittiğini itiraf eden ilk kişi benim!

Vizyona giren rol aldığı filmdeki öpüşme sahnesi hakkında yaptığı açıklama ile bir anda gündeme oturan Yeşim Salkım, “Bu ülkede psikiyatriste gittiğini itiraf eden ilk kişi benim.” dedi. Salkım, samimi itirafları ile dikkat çekti. Detaylar haberimizde…

Yeşim Salkım’ın “Arkadaşımla Seviştim” Dediği Film Gişede Çakıldı

Yeşim Salkım’dan bomba açıklamalar

Geçtiğimiz günlerde vizyona giren Eğreti Gelin Ladik filmindeki İlkay Kayku ile öpüşme sahnesiyle büyük yankı uyandıran Yeşim Salkım, Sabah’tan Funda Karayel’e röportaj verdi. Hakkında bilinmeyenleri samimiyetle anlatan Yeşim Salkım, “Bu ülkede psikiyatriste gittiğini itiraf eden ilk kişi benim.” dedi. Çok dikkat çeken açıklamalara imza atan Salkım, ses getiren filmdeki öpüşme sahnesi hakkında da konuştu.

Yeşim Salkım kimdir?

İşte Yeşim Salkım’ın o açıklamaları:

Bu sektörde psikolojiyi korumak zor mu? Destek aldınız mı hiç?

Bu ülkede psikiyatriste gittiğini itiraf eden ilk kadın benim. 94 yılında “Ben psikiyatriste gidiyorum” diyenlere deli muamelesi yapılıyordu, hala yapılıyor belli yerlerde. Türkiye’nin en iyi doktorlarını tanırım, pek çok doktora gittim. Her insan gibi kırıldığım, zor günlerim oldu. Hayat böyle bir şey.

Filmdeki bazı sahneler çok konuşuldu. Mesela İlkay Kayku’yu dudağından öptüğünüz sahneyi siz özellikle istemişsiniz; doğru mu?

Ben bir oyuncuyum, bu saatten sonra kimseye hesap verecek durumda olduğumu da düşünmüyorum. Bana nasıl bir rol gelirse gelsin, sadece en iyisini yapmaya çalışırım. İlkay çok iyi bir oyuncu, onunla çekeceğimiz sahne de önemliydi. Filmin kırılma noktasıydı; bir kadının ölüme giderken başka kadının onu uğurlaması. O sahnenin dramasını ve psikolojik alt yapısını ben kurdum. Tamamen benim yazdığım bir sahne.

Aşkı nasıl tanımlarsınız?

Bu kadar bozulmuşluk içinde aşkı tanımlamak zor, aşka ayıp olacak diye düşünüyorum. Ben aşkı çocuklarımda görüyorum artık. Üç senemi yalnız geçirdim ama şarkılarımda, filmlerimde aşk hep var. Karşı cinse olan aşkım kesilmiş durumda, belki de kendimi korumaya aldım çünkü çok üzüldüm, ağladım ve bunu hiç belli etmedim. Aşk eskiden çok güzeldi.

Günümüz ilişkilerinde size göre en büyük problem nedir?

İlişkiler artık fast food tüketimi üzerine kurulu. Kapitalizmin bozduğu insanlarız; öyle görüyorum.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler