Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerYeşim Salkım'ın "Arkadaşımla Seviştim" Dediği Film Gişede Çakıldı

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’ın “Arkadaşımla Seviştim” Dediği Film Gişede Çakıldı

Eğreti Gelin Ladik adlı film ile beyazperde de yer alan Yeşim Salkım, yeni filmiyle gişede adeta çakıldı. Bu başarısızlık dikkat çekerken, özellikle film için Yeşim Salkım’ın açıklamaları sosyal medyada alay konusu oldu.

“Arkadaşımla Seviştim”

Film için düzenlenen galada ünlüler dünyasından pek çok isim görülürken, gecenin en çok konuşulanı Yeşim Salkım’ın açıklamaları oldu. Filmde “Arkadaşımla seviştim” diyerek film hakkında açıklamalarda bulunan Yeşim Salkım, Hakan Eren ile iddialı bir sahnede rol almıştı. Hakan Eren’in filmdeki performansını değerlendiren Salkım “Hakan Eren’in performansı da şahane.” diyerek arkadaşını överken ikili ismin filmde yakın sahneleri çekmesi, Yeşim Salkım tarafından farklı yorumlandı. Salkım “25 senelik arkadaşımla seviştim, bu kadar söyleyebilirim” dedi.

34 Salonda Vizyona Girdi

Filmin özellikle Yeşim Salkım’ın açıklamaları sonrasında daha fazla dikkat çekmesi beklense de film gişede beklentileri hiçbir şekilde karşılayamadı. Eğreti Gelin Ladik filmi ilk 3 gün itibari ile sadece 796 kişi tarafından izlendi. Film bu gişe rakamları ile birlikte ancak 10 bin 745 TL gibi bir gelir elde etti.

Yeşim Salkım Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler