Ana SayfaÜnlülerÜnlü Fenomen Sattıklarına El Konulan Yaşlı Teyzeyi Ziyaret Etti

İlgili Postlar

Ünlü Fenomen Sattıklarına El Konulan Yaşlı Teyzeyi Ziyaret Etti

“Vay Delikanlı Gönlüm” şarkısıyla büyük bir çıkış yakalayan ünlü fenomen sattıklarına el konulan yaşlı teyzeyi ziyaret etti. Şarkılarıyla milyonların gönlünü kazanan Veysel Mutlu, alçak gönüllü tavırlarıyla da çok seviliyor. İşte Veysel Mutlu’nun ziyaretinden kareler;

Veysel Mutlu Rekor Kırdı!

Pazarda mandalina satarken, ürünlerini satmak için şarkı söylemeye başlayan genç şarkıcı, Veysel Mutlu “Vay Delikanlı Gönlüm” şarkısıyla büyük bir rekor kırdı. Kısa sürede 20 milyon kişi tarafından izlenen Veysel Mutlu’nun klibi YouTube’da 160 milyon izlenmeyi geçti.

Mandalinacı Fenomene Film Teklifi Gelmeye Başladı!

Teklifleri Değerlendiriyor

Çıkardığı parçalarla çok sevilen Veysel Mutlu, kısa sürede dinleyicisinin kalbini kazanan isimler arasında yer alıyor. Büyük ve başarılı bir çıkış yapan genç şarkıcı, mütevazı ve alçak gönüllü olmasıyla da daha çok seviliyor. Albümlerin ardından dizi ve film teklifleri de almaya başlayan Mutlu, geçtiğimi ay sevenlerinin istediğini kırmayarak teklifleri değerlendireceğini açıklamıştı.

Ünlü Fenomen Sattıklarına El Konulan Yaşlı Teyzeyi Ziyaret Etti

Geçtiğimiz günlerde Bursa’da yaşayan 96 yaşındaki Zeynep Karabıyık’ın pazarda satacağı ürünlere zabıtalar tarafından el konulmuştu. Sosyal medyada büyük bir tartışma konusu haline gelen olayın ardından harekete geçen Veysel Mutlu, Bursa’ya giderek önce Bursa Belediyesi’yle görüştü sonrasında da Zeynep teyzeyi ziyaret etti. Belediye ile görüşerek ürünlerin iade edilmesine ön ayak olan Veysel Mutlu ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşarak, “Zeynep teyzemi ziyarete gittim, hiç bir problem yok. Orda tezgah açmaya devam edecek. Allah annelerimizi başımızdan eksik etmesin.” açıklamasını yaptı.

Veysel Mutlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler