Ana SayfaÜnlülerMucize Doktor'un ünlü doktorundan sevişme mesajı: Dünyayla seviş!

İlgili Postlar

Mucize Doktor’un ünlü doktorundan sevişme mesajı: Dünyayla seviş!

Ekranların yeni dizilerinden birisi olan Mucize Doktor, pek çok oyuncunun da bu sayede gündeme gelmesini sağladı. Dizide Ferman adlı bir doktoru canlandıran ve görünümüyle de büyük bir ilgi uyandıran Onur Tuna, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla oldukça dikkat çekti.

 “Vurma, okşa!”

“Vurma, okşa mesela. Biliyorum zor bu iş ama dene dünyayla seviş” notuyla bir fotoğrafını paylaşan Tuna, bu paylaşımı ile hayranlarından destek aldı.

Yasak Elma’da sevilmişti!

Mucize Doktor dizisi öncesinde yine fenomen dizilerden birisi olmayı başaran Yasak Elma ile hayranlarının karşısına çıkan Onur Tuna, bu dizide ise Alihan karakterini canlandırmıştı. Doktor Ferman karakteri ile başrol oynayan Onur Tuna, sosyal medyanın da yakından takip edilen isimlerinden birisi. Dizi ile ilgili daha önce röportaj veren isim, yeni dizisi hakkında, “Aslında bir süre dinlenmeyi düşünüyordum çünkü ‘Yasak Elma’ yeni bitmişti ve hemen ardından bir film çekmiştik. Ama bu senaryo önüme gelince çok etkilendim ve “İşte budur” dedim. İyi bir iş olacağına emindim ve öyle de oldu.” demişti.

Onur Tuna kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler