Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım "Jartiyer Yerine Tulum Giymek Zorunda Kaldım"

İlgili Postlar

Yeşim Salkım “Jartiyer Yerine Tulum Giymek Zorunda Kaldım”

4 gün önce uzun bir aradan sonra sevenleriyle sahnede buluşan Yeşim Salkım’ın sahnede yaptığı açıklamalar gündeme damgasını vurdu. Yeni dönem popüler şarkıcıların sahne kıyafetlerini eleştiren Yeşim Salkım “Jartiyer yerine tulum giymek zorunda kaldım” açıklamasıyla pop dünyasında büyük bir tartışmanın fitilini de alevlemiş oldu.

Yeşim Salkım’ın Diline Düşmek Mi? Magazine Rezil Olmak Mı?

Ünlüler dünyasının sivri dilli sevilen sanatçısı her sözüyle olay yaratıyor. Savunduğu konularda haklılık payı yüksek olduğunda konuşmaktan asla çekinmeyen Yeşim Salkım, bu defa sert bir tartışmayı alevlendirdi. Genelde tartışmaya girdiği insanları sözleriyle rezil eden Salkım bu kez kendisine hiçbir şey denmeden sahneden atıfta buldu. Salkım’ı bu kadar kızdıran neydi ve ünlü şarkıcıların cephesinde ilerleyen dönemlerde gelişmeler ne olacak merak ediliyor.

Yeşim Salkım’dan Seda Sayan’a ağır sözler: Kadırgalı mısın nesin bilmem? Gönderirim seni geldiğin yere!

“Hayatıma Girecek Kişi Müzisyen Olmalı”

Hakan Eratik ile boşandıktan sonra bir süredir aşk dedikodularıyla gündeme gelmeyen Yeşim  Salkım, 5 senedir hayatında kimse olmadığının altını çizdi. Gönül işlerine akıl sır ermediğini dile getiren Salkım ” Bir gün birisi çıkar karşınıza işte bu insan dersiniz.” diyerek, kendisi için önce ailesinin sonra mesleğinin önemli olduğunun altını çizdi. Hayatına alacağı insanla aynı meslekten olmak istediğini dile getiren Salkım “Çünkü ben onu anlarım, o da beni anlar. Ozan ile Gülşen, Funda ile Febyo’ya bakarsanız hepsi evliliklerinde uyum sağladı. İlişkileri daha verimli oluyor.” açıklamasını yaptı.

Yeşim Salkım Kimdir?

Yeşim Salkım “Jartiyer Yerine Tulum Giymek Zorunda Kaldım”

Beslenmesine dikkat ederek 10 kilo veren Yeşim Salkım, sahnede fit görünümüyle herkesi kendine hayran bıraktı. 2000’lerden sonra albüm yapmadığı için üzgün olduğunu dile getiren Salkım, yeni nesil şarkıcıların sahneleri hakkında yorum yapmayı da ihmal etmedi. Sözlerinde Hadise‘yi hedef alan ünlü şarkıcı Hadise’nin sahnede playback yapmasını ve açık giyinmesini “Bizim sahnemizde vantilatör, dansçılar yok. Bu yüzden jartiyer yerine tulum giymek zorunda kaldım. Yapacak bir şey yok, mal bu! Bunla idare edeceksiniz. Biz canlı canlı şarkı söylüyoruz.” sözleriyle eleştirdi.

Hadise Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler