Ana SayfaÜnlülerYeşim Salkım'dan Seda Sayan'a ağır sözler: Kadırgalı mısın nesin bilmem? Gönderirim seni...

İlgili Postlar

Yeşim Salkım’dan Seda Sayan’a ağır sözler: Kadırgalı mısın nesin bilmem? Gönderirim seni geldiğin yere!

Yeşim Salkım ve Seda Sayan arasındaki Gülben Ergen kavgası gitgide büyüyor. Salkım, Seda Sayan’a sosyal medya hesabından seslendi: “Kadırgalı mısın nesin bilmem, ben de Arnavut kızıyım. Gönderirim seni geldiğin yere.” Detaylar haberimizde…

Yeşim Salkım’dan Seda Sayan’a sert sözler

Seda Sayan, yeni formatla yayınlanmaya başlayan programında ilk gün konuk olarak Gülben Ergen’i ağırladı. Bu durum Seren Serengil’in ardından Yeşim Salkım’ı da çileden çıkardı. Yeşim Salkım, dün akşam sosyal medya hesabından yayınladığı videoda Seda Sayan’a sert sözler ile seslendi.

Kadırgalı mısın madırgalı mısın nesin bilmem, ben de Arnavut kızıyım

Yeşim Salkım, yayınladığı videoda Seda Sayan’a “Kadırgalı mısın madırgalı mısın nesin bilmem, ben de Arnavut kızıyım. Gönderirim seni geldiğin yere.” diye çıkıştı.

Seren Serengil de Seda Sayan’ı silmişti

Seren Serengil de Gülben Ergen’i konuk eden ve destek olan “Ablam” dediği Seda Sayan’a sinirlenmiş ve sosyal medya hesabından silmişti. Seda Sayan, Seren Serengil’in bu tepkisine programının dünkü bölümünde “”Siz beni programınıza çıkardığında bu soruları sormayın dediğimde sormadınız. Kim samimiyetsiz?” diyerek tepki göstermişti.

Yeni hamle merak ediliyor

Gülben Ergen, Seda Sayan, Seren Serengil ve Yeşim Salkım kavgası hız kesmeden tam gaz devam ederken, gittikçe büyüyor. Son olarak Yeşim Salkım’dan gelen hamlenin ardından gözler Seda Sayan’a çevrildi. Seda Sayan’ın Yeşim Salkım’a tepkisi ne olacak?

Seda Sayan kimdir?

Yeşim Salkım kimdir?

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler