Ana SayfaÜnlülerFerhan Şensoy, Münir Özkul'a ev aldı mı? İddialara Özkul'un kızı açıklık getirdi!

İlgili Postlar

Ferhan Şensoy, Münir Özkul’a ev aldı mı? İddialara Özkul’un kızı açıklık getirdi!

Usta sanatçı Münir Özkul’un öldüğü günden bu yana sosyal medyada Ferhan Şensoy’un Özkul’a oturduğu evi satın aldığı ve 20 yıldır masraflarını karşıladığını iddiaları konuşuluyor. Bu iddialara yanıt kızı Güner Özkul’dan geldi. Güner Özkul, “Ferhan Abi borçlarına yardım etmiştir mutlaka. Çünkü yufka yürekli bir adam. Ama ev aldığı iddiası asılsız.” dedi. Detaylar haberimizde…

Ferhan Şensoy Münir Özkul’a ev aldı mı?

Geçtiğimiz Cuma günü, yatağa bağlı olarak tedavi gördüğü evinde yaşamını yitiren merhum sanatçı Münir Özkul’un vefatından beri bazı iddialar gündemden düşmüyor. Ölmeden önce sürekli “Öldü” haberleri ile gündeme gelen Münir Özkul öldü ama iddiaların ardı arkası kesilmiyor. Özkul, şimdi de Ferhan Şensoy’un kendisine ev aldığı ve 20 yıl boyunca tüm masraflarını karşıladığı iddiaları ile gündemde. Bu iddialara yanıt, Münir Özkul’un kızı Güner Özkul’dan geldi.

İddialara kızı Güner Özkul yanıt verdi: Ferhan Abi borçlarına yardım etmiştir mutlaka. Ama ev aldığı iddiası asılsız

Münir Özkul’un kızı Güner Özkul, iddialara “Babam o evi 70 yaşındayken AKM’de düzenlenen jübile gecesinden elde edilen gelirle aldı. O dönem Kemal Sunal ve Müjdat Gezen babama ‘Sen bu parayı harcarsın. Biz bunu bankaya yatırıp üzerine bloke koyduracağız. Ev bulduğunda paranı alırsın’ demiş. O ev öyle alındı. Babam Ferhan Şensoy’un yanında çalışıyordu. Ferhan Abi borçlarına yardım etmiştir mutlaka. Çünkü yufka yürekli bir adam. Ama ev aldığı iddiası asılsız. Babamın tedavi gördüğü hastaneler ücret almadı. Eski eşiyle ailesi yardım etti, ben ve eşim de elimizden geleni yaptık.” diye yanıt verdi.

Münir Özkul son yolculuğuna uğulandı

Yeşilçam’ın efsane sanatçısı Münir Özkul, geçtiğimiz Cuma günü uzun yıllardır yatağa bağımlı olarak tedavi gördüğü evinde hayatını kaybetti. Özkul’un vefatı, sanat camiasını derinden sarstı. Usta sanatçı, geçtiğimiz Pazar günü Teşvikiye Camii’nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı ve Bakırköy Mezarlığı’na defnedildi. Cenazede tam anlamı ile insan seli oldu. Usta sanatçıyı son yolculuğuna uğurlamaya ailesi ve sanat camiasından çok sayıda ismin yanı sıra yüzlerce seveni geldi.

Münir Özkul kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler