Ana SayfaÜnlülerÖlümden dönen Ayşen Gruda'ya çok büyük ayıp!

İlgili Postlar

Ölümden dönen Ayşen Gruda’ya çok büyük ayıp!

Rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ve bir hafta tedavi gören Ayşen Gruda, ölümden döndü. Jest Tiyatro, Gruda’nın 57 gösterimini iptal edip mahkemenin kapısını çaldı. Detaylar haberimizde…

Ayşen Gruda ölümden döndü! Sağlık durumu nasıl?

73 yaşındaki usta sanatçı Ayşen Gruda, turne sırasında aniden rahatsızlandı. Hemen hastaneye kaldırılan Gruda’ya zatürre teşhisi konuldu. Bir hafta boyunca tedavi gören Ayşen Gruda, sağlığına kavuştu ancak mahkeme şok ile karşı karşıya kaldı.

Ayşen Gruda’ya büyük ayıp! Üç kuruşluk dava

Jest Tiyatro’nun sahibi Tolga Güleryüz, Ayşen Gruda’nın sağlık problemlerini bahane ettiğini iddia ederek Gruda hakkında 3 kuruşluk alacak davası açtı.

Az daha ölüyordum

Ayşen Gruda, konu hakkında HT Magazin’e konuştu. Gruda, aralarında resmi bir sözleşme olmadığını belirterek “Turne kapsamında Mersin’den Karadeniz’e kadar götürdüler. Rahatsızlanıp bir hafta hastanede yattım. Zatürree teşhisi konuldu. Az daha ölüyordum.” dedi.

Ayşen Gruda dünyaya bir kere gelir, onlardan çok var

Kendisine yapılan bu hareketin çok ayıp ve çok çirkin olduğunu ifade eden usta oyuncu Ayşen Gruda, “Ayşen Gruda dünyaya bir kere gelir, onlardan çok var.” diye konuştu.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler