Ana SayfaÜnlülerFiliz Akın ameliyata alındı! Yüz felcinin eşiğinden döndü!

İlgili Postlar

Filiz Akın ameliyata alındı! Yüz felcinin eşiğinden döndü!

Filiz Akın ameliyata alındı. 16 yıl önce kanser tedavisi gören usta sanatçı, ameliyatta altı saat kaldı. Filiz Akın neden ameliyat oldu, ameliyat nasıl geçti, sağlık durumu nasıl? Detaylar ve yanıtlar haberimizde…

Filiz Akın kimdir?

Filiz Akın ameliyata alındı

Usta oyuncu Filiz Akın hastanelik oldu. 2002 yılında kansere yakalanan ve gördüğü tedavi ile sağlığına kavuşan usta Yeşilçam efsanesi, kulak enfeksiyonu nedeniyle ameliyat masasına yattı. Akın’ın, yüz felci ve menenjit hastalığına yakalanma riski ile karşı karşıya kaldığı öğrenildi. Filiz Akın, endişelendirdi.

Filiz Akın’ın sağlık durumu nasıl?

Filiz Akın’ın başarılı geçen ameliyat sonrası sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Yaşadıklarını anlatan Akın, “Üç aydır serumlara, tüp takma ameliyatlarına rağmen sağ kulağımdaki enfeksiyon iyileşmiyordu. Prof. Dr. Günter Hafız, 23 Aralık’ta beni acil olarak ameliyata aldı. 6 saat süren, çok teknik ve karmaşık bir ameliyat geçirdim. Kulak zarı dahil, kulak içindeki tüm hasarlı dokular kazınarak boşaltıldı. Böylece kalıcı yüz felci ve menenjite dönüşebilecek bir tehlikeden ramak kala kurtarıldım.” diye konuştu. Filiz Akın için çok endişelenen hayranları, güzel sağlık haberlerini alınca rahat bir nefes aldı.

Filiz Akın hayranlarını yine korkuttu

Yeşilçam’ın değerli isimlerinden biri olan usta sanatçı Filiz Akın, 2002 yılında kanser hastalığına yakalanmıştı. Gördüğü tedavi sonucunda kanseri yenen Akın, geçtiğimiz günlerde ameliyat masasına yattı. Bu haberle korkuya kapılan hayranları, usta sanatçının sağlıklı haberlerini alınca rahat bir nefes aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler