Ana SayfaÜnlülerErhan Çelik'in Gülben Ergen ifadesi ortaya çıktı: Tolga Duğles ile uygunsuz görüntüleri...

İlgili Postlar

Erhan Çelik’in Gülben Ergen ifadesi ortaya çıktı: Tolga Duğles ile uygunsuz görüntüleri var!

Gülben Ergen olayında sular bir an olsun durulmuyor. Şimdi de Erhan Çelik’in ifadesi ortaya çıktı. Çelik, ifadesinde Tolga Duğles’in eşi Yasemin Duğles’in, Gülben Ergen ile kocasının uygunsuz görüntülerini telefonda görüp Polat Yağcı’ya gönderdiğini belirtti. Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen kendini savundu, Erhan Çelik ifade vermeye gitti

Ünlü şarkıcı Gülben Ergen, geçtiğimiz aylarda eski eşi Erhan Çelik’i evli iş adamı Tolga Duğles ile aldattığı iddiaları ile gündeme gelmişti. Olayın yankıları üzerinden aylar geçmesine rağmen hala daha devam ediyor.  Seda Sayan’ın programına çıkıp konu hakkında kendini savunan Gülben Ergen “Benim ölümümü izlediler. Ben ne yaptım?” diye konuşunca, Erhan Çelik ifade vermeye gitti. Çelik, ifadesinde “Gülben Ergen ile Tolga Duğles’in uygunsuz görüntüleri aldatıldığımın en büyük kanıttır.” şeklinde konuştu.

Erhan Çelik’in ifadesi

Erhan Çelik’in ifadesi şu şekilde: “Küçük bir araştırmayla ortaya çıkacağı üzere, Gülben Ergen-Tolga Duğles ilişkisi, evli sevgilisi olarak ifade edilen Tolga Duğles’in eşi Yasemin Duğles tarafından eski eşinin cep telefonundan aldığı bilgi ve görüntülerle ünlü bir müzik yapımcısı vasıtası ile kamuoyunun gündemine getirildiği anlaşılacaktır. Nitekim yine Gülben Ergen ile aramda İstanbul 11. Aile Mahkemesinin 2017/415 D iş sayılı dosyasında görüldüğü üzere Avukat Altın Mimir müvekkili Gülben Ergen ile yaptığı konuşmada ben ve avukatım için “Yarın a… koyacağız Emin ile Erhan’ın” şeklinde mahkeme dosyasında sunulan bilirkişi raporunun 36. sahifesinde tespit şeklinde ortaya çıkmıştır. Bu her şeyden önce bir kadına, bir anneye özellikle de kamu görevini ifa eden bir bayan avukata yakışmayacak ahlak ve adap dışı hakarete bulunmaktadır.”

Gülben Ergen olayı tam gaz deva ediyor. Seda Sayan’ın programına çıkıp kendini savunmasının ardından olaylar iyiden iyiye alevlendi.

Erhan Çelik kimdir?

Gülben Ergen kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler