Ana SayfaÜnlülerSurvivor Erdi, Peker Açıkalın'ı rol gereği dövme işini abartınca kalp pilini yerinden...

İlgili Postlar

Survivor Erdi, Peker Açıkalın’ı rol gereği dövme işini abartınca kalp pilini yerinden oynattı!

Survivor’dan tanıdığımız Erdi Ünver, rol gereği Peker Açıkalın’ı dövme işini biraz abartınca olanlar oldu. Olayın dozunu kaçıran Erdi, Açıkalın’ın kalp pilini yerinden oynattı. Detaylar haberimizde…

Survivor Erdi, Peker Açıkalın’ın kalp pilini yerinden oynattı

Survivor’ın en dikkat .eken yarışmacılarından biri olan Erdi Ünver, “Karımı Gördün Mü?” isimli film ile kamera karşısına geçti. Şu sıralar hem oyunculuk dersi alan, hem de ilk beyazperde deneyimini yaşayan Erdi, Peker Açıkalın ile birlikte rol alıyor. Rol gereği Peker Açıkalın’ı biraz hırpalaması gereken Ünver, kendini rolüne fazla kaptırdı. Açıkalın’a sert davranan Erdi, kalp pilinin yerinden oynamasına neden oldu. Açıkalın, kalp pili yerinden oynayınca aniden fenalaştı. Bu anlar herkesi korkuttu.

‘Hafif hırpala’ dediler sandalyeler havada uçuştu

Aşiyan’da balık tutarken basın mensupları ile karşılaşan Erdi Ünver, film setinde yaşanan talihsiz olayı şu sözler ile anlattı: ” ‘Karımı Gördün Mü?’ adlı filmde Peker Açıkalın’la karşılıklı oynadık. Peker ağabey ile frekansımız tuttu. Deli deliyi görünce sopasını saklarmış misali Peker ağabeyi biraz hırpalamam gerekiyordu biraz fazla kaçırdık. Malum kalp fili falan yerine zor yerleştirdik. ‘Hafif hırpala’ dediler sandalyeler havada uçuştu. Tekrardan kusura bakmasın, fenalaşınca vicdanen rahatsız hissettim kendimi ama rolüme kendimi çok kaptırıyorum sanat için oluyor böyle şeyler. Peker ağabeyle film çekiyorsan her zaman ambulansın kapıda olması lazım”

Erdi Ünver?

Peker Açıkalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler