Ana SayfaÜnlülerZerrin Özer, Murat Akıncı İle Bugün Boşandı..

İlgili Postlar

Zerrin Özer, Murat Akıncı İle Bugün Boşandı..

Ünlü sanatçı Zerrin Özer, Geçen yıl kendisinden 27 yaş küçük olan sevgilisi Murat Akıncı ile evlendikten 36 saat sonra aldığı ayrılma kararı ile Magazin gündemini sarsmıştı. Bu ise ünlü sanatçının Aile mahkemesinde boşanma duruşması vardı. Tüm Detaylar Haberimizde..

Murat Akıncı’dan Zerrin Özer’e şok tehdit

Zerrin Özer, 36 Saat Evli Kaldığı Eşi Murat Akıncı İle Boşandı..

Geçtiğimiz yıl Haziran ayında, 61 yaşındaki ünlü sanatçı Zerrin Özer kendisinden tam 27 yaş küçük erkek arkadaşı Murat Akıncı ile dünya evine girmişti. Ünlü sanatçı düğün resimlerinin görsel medyada çıkmasının hemen sonrasında kocası Murat Akıncı’nın pekçok kadını dolandırdığı iddia edilmişti.

Murat Akıncı Hakkında Pek Çok Kadın Aynı Şeyi Söylemişti!..

Kanal D’nin sevilerek izlenen sunucuları Müge ve Gülşen’in hazırlayıp sunduğu magazin programı 2. Sayfa programına canlı bağlanan pek çok kadın; Murat Akıncı’yı dolandırıcı olarak tanıdıklarını hatta kendilerinden yüklü miktarlarda para aldığını bile öne sürmüşlerdi.

Zerrin Özer, nikahtan 36 saat sonra ayrılık kararı aldığı Murat Akıncı ile boşandı

Zerrin Özer’in Menejeri Açıklamıştı!

Dolandırıcılık haberlerinin hemen ardından ünlü şarkıcı Zerrin Özer, henüz 36 saat evli olmasına rağmen eşi Murat Akıncı’ya boşanmak için dava açmıştı ve ünlü sanatçının menejeri ise yaşanan bu şok durumlardan sonra basın açıklaması yaparak Zerrin Özer’in boşanacağını açıklamıştı.

Zerrin Özer kimdir?

zerrin özer murat akıncı ile ilgili görsel sonucu"

Eşi ve Annesi Adına Koruma Kararı Aldırmıştı!..

Boşanma kararından hemen sonra ünlü şarkıcı Zerrin Özer, savcılığa gitmiş, eşi Murat Akıncı ile annesi Sevilay Ünal’dan dolayı korunma talep etmişti. Kanun gereği Zerrin Özer, evlilikte tam bir yıllık süre dolmadığı için çekişmeli boşanma davası açmak zorunda kalmıştı.

Murat Akıncı Duruşmaya Katılmadı!

Bugün İstanbul 3.Aile Mahkemesinde boşanma duruşması görüldü. Görülen duruşmada, Zerrin Özer ve Murat Akıncı katılmazken, tarafları avukatları hazır bulundular. Şahitlerin duruşma dinlenilmesi sonrasında mahkeme çiftin boşanmasına karar kıldı. Dava sonucuna göre Zerrin Özer ve Murat Akıncı’nın birbirlerinden herhangi bir nafaka ya da tazminat talepleri olmadıkları edinilen bilgiler arasında..

zerrin özer murat akıncı ile ilgili görsel sonucu"

zerrin özer murat akıncı ile ilgili görsel sonucu"

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler