Ana SayfaDedikoduİrem Derici: Sinan Sevgilisinden Ayrılınca Seviniyorum!

İlgili Postlar

İrem Derici: Sinan Sevgilisinden Ayrılınca Seviniyorum!

Son dönemlerde yeni albümüyle adından sıklıkla söz ettiren Sinan Akçıl geçtiğimiz günlerde yakın dostu İrem Derici’yle bir araya geldi. Yeni albümüyle ilgili heyecanını dile getiren Sinan Akçıl hakkında İrem Derici “Sinan sevgilisinden ayrılınca seviniyorum!” açıklamasını yaptı. İşte İrem Derici’nin o açıklamaları;

Yeniden Evleniyorlar

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı geçtiğimiz sene Eylül ayında boşanmışlardı. Evlendikten beri bir kavgalı bir barışık olan çift ilişkilerini yürütmek için elinden geleni yapsa da, Ferhat Göçer’in Akçıl hakkındaki açıklamaları ikili arasında büyük bir kıskançlık krizini tetiklemiş ve çift bu kavgada barışmanın yolunu bulmamıştı. Boşandıktan sonra büyük bir özleme düşen çiftin aşkı kavgalarından üstün geldi ve çift birkaç hafta sonra yeniden bir araya geldi. Bir süredir birlikte olan Sinan Akçıl ve Burcu Kıralı ikinci düğünü için hazırlıklara başladı.

İzel’den Sinan Akçıl Açıklaması

2007 senesinde bir birliktelik yaşayan İzel ve Sinan Akçıl‘ın aşkları bitmiş ancak ikilinin dostluğu baki kalmıştı. Öyle ki birbirlerine pek çok alanda da destek oldular. Hatta 2 sene önce müziğe dönen İzel bunda Sinan Akçıl’ın payının büyük olduğunu “Baktı ki olmayacak, beni pijamamla stüdyoya götürdü. Vefasını gösterdi. Beni müziğe döndürdü diyebiliriz.” sözleriyle açıklamıştı. Şimdi de Akçıl’ın 14 Şubat’ta çıkacak yeni albümü için ameliyatı erteleyerek albümde yer alacak bir parçayı seslendirmek için stüdyoya giren İzel “Sinan Akçıl’ın bana ‘Gel’ demesi yeter onunla çalışmam için. Normalde bugün lenf bezlerimden bir operasyon geçirecektim.” açılmasıyla birbirleri için ne kadar değerli olduklarının altını çizdi.

Sinan Akçıl Kimdir?

İrem Derici: Sinan Sevgilisinden Ayrılınca Seviniyorum!

Sinan Akçıl ve İrem Derici geçtiğimiz gün Arnavutköy’de bir araya geldi. Yeni albümü için hazırlıklara tüm hızıyla devam eden Akçıl ilk klibini “‘Sevmek Yasaklanmalı” parçasına çekeceğini dile getirerek şarkılarını çok sevdiği zaman kaleme alabildiğini dile getirince İrem Derici “Sinan ayrıldığı zaman ben bir seviniyorum. Şarkılar geliyor diye göbek atıyorum.” esprisi geldi.

İrem Derici Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler