Ana SayfaDedikoduDeren Talu: Açık Seçik Olmadan Üstü Kapalı Olabilir

İlgili Postlar

Deren Talu: Açık Seçik Olmadan Üstü Kapalı Olabilir

Defne Samyeli’nin büyük kızı Deren Talu geçtiğimiz senelerde podyuma çıktı. Ardından “Son Kale – Hacıbey” filmiyle beyazperdede izleyici karşısına geçen Deren Talu kendisine gelen diğer teklifleri dikkatli bir şekilde değerlendireceğini açıklamıştı. Gelen teklifler konusunda çok seçici olduğunu dile getiren Deren Talu “Açık seçik olmadan, üstü kapalı olabilir” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu.

Podyumu Sevdi

Geçtiğimiz sene ilk kez podyuma çıkan Deren Talu mankenlik kariyerine devam etmeyi düşünüyor. İlk deneyimi hakkında “Çok güzel bir deneyimdi, Türkiye’nin birçok yerinden teklifler alıyorum. Bir aksilik olmazsa devamı da gelecek” açıklamasını yapan Talu aynı zamanda oyunculuk kariyeri de hedefliyor.

Deren Talu’ya teklif yağmuru

Kerim Sabancı’yla Aşk Tam Gaz Devam Ediyor

Geçtiğimiz sene Kerim Sabancı‘yla objektiflere yakalanan Deren Talu’nun gönlünü kaptırdığı iddialarının gerçek olduğu ortaya çıktı. Yılbaşını Etiler’de bir mekanda kutlayan çiftin ayrıldığı iddiaları gündeme gelmişti. Birkaç gün sonra iki kadınla görüntülenen Kerim Sabancı’nın çapkınlık turunun ilişkisinin bitmesine neden olduğu söylentileri geçtiğimiz gün son buldu. Birkaç gün önce birlikte görüntülenen çift ilişkilerinde herhangi bir sorun olmadığını da göstermiş oldu.

Kerim Sabancı Kimdir?

Deren Talu: Açık Seçik Olmadan Üstü Kapalı Olabilir

Geçtiğimiz sene çekilen “Son Kale – Hacıbey” filmiyle oyunculuk kariyerine başlayan Deren Talu oyunculuk eğitimi almaya başladığını söyledi. Yer alacağı projeler için şartları olduğunu belirten Talu “Oyunculukta Türkan Şoray kanunlarım var. Son çektiğim filmde öpüştüm. Ama çıplaklığa ve sevişme sahnelerine karşıyım. Açık seçik olmadan, üstü kapalı olabilir” dedi.

Deren Talu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler