Ana SayfaDedikoduCan Yaman: Ders Çıkarmış Oldum

İlgili Postlar

Can Yaman: Ders Çıkarmış Oldum

Son dönemlerde yaptığı açıklamalarla gündeme damgasını vuran Can Yaman askerden döner dönmez objektiflere yakalandı. Yeni imajı hakkında açıklama yapan ünlü oyuncu Can Yaman “Ders çıkarmış oldum” sözleriyle yanlış anlaşıldığını dile getirmeye çalıştı. İşte Can Yaman’ın o açıklamaları;

Libido’yla Çıkış Yaptı

“Erkenci Kuş” dizisinde canlandırdığı karakterle büyük bir çıkış yapan ünlü oyuncu dizideki başarısını libido kelimesiyle anlatmasıyla büyük tepki çekmişti. “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Ben hep şunu söylüyorum, oyuncular ikiye ayrılıyor; Libidosu olanlar, libidosu olmayanlar… Cast da buna göre yapılmalı. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak; Hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı.” açıklamasında bulunan Can Yaman hem takipçilerinden, hem de ünlü isimlerden pek çok eleştiri almıştı.

‘Libido’yla Çıkış Yapan Can Yaman Geri Döndü

“Arka Odaya Geçelim”

Dünya çapında büyük bir hayran kitlesi bulunan ve sık sık yurtdışındaki programlara konuk olarak katılan Can Yaman İspanya gafıyla hafızalara kazındı.  “Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?” sorusunu soran kadına “Arka odaya geçelim kanıtlayım” yanıtını vermesiyle kendini bir kez daha eleştirilerin ortasına atmıştı. Can Yaman’ın bu sözleri özellikle meslektaşlarından büyük tepki çekmişti.

Can Yaman: Ders Çıkarmış Oldum

Ocak ayının başında askere giden ünlü oyuncu bir süredir sosyal medyada yoktu. Kırdığı potların ardından medyadan biraz uzak kalmak Can Yaman’a iyi gelmiş olacak ki dün objektiflere yakalanan Can Yaman “Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Libido kelimesi çok farklı noktalara gidebilecek bir kelimeymiş. Ben o kelimeyi aslında çok daha kapsamlı bir anlamda kullanmak istemiştim. Bir insanın sevdiği bir insanı gördüğünde o gözlerindeki pırıltı gibi, vücut dili gibi daha bütünsel bir şeyi ifade etmek istemiştim ama konu çok başka yerlere gitti istemeden de olsa. İnsan sonradan üzülüyor tabi… Bu kadar dallanıp budaklanacağını hiç tahmin etmedim. Etmem gerekirmiş. Başka anlamlara gelebilecek, başka şekilde algılanabilecek kelimeyi bir kaç kez düşünüp en yalın haliyle seçmek gerekirmiş. Ders çıkarmış oldum. Hata insana mahsus. İnsanoğlu hata yapabiliyor. Hayatta her şey tecrübe. Ders çıkarıp yola devam etmek gerekiyor. ” açıklamasını yaptı.

Can Yaman Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler