Ana SayfaÜnlülerEce Erken'in Yaşar İpek İtirafından Sonra Seren Serengil İsyan Etti!..

İlgili Postlar

Ece Erken’in Yaşar İpek İtirafından Sonra Seren Serengil İsyan Etti!..

Magazin programı Söylemezsem Olmaz’ın istifa eden sunucusu, eski Beşiktaş yöneticisi ile yaşadığı yasak aşk ile magazin gündeminden düşmeyen Ece Erken, Seren Serengil’den tartışmalı bir şekilde boşanan şarkıcı Yaşar İpek hakkında olay itiraflarda bulunmuştu. Üzerine Seren Serengil’den açıklama geldi..Serengil neler söyledi? İşte Olayın Detaylar Haberimizde..

Seren Serengil’e Tuzakmı Kuruldu!!!…

Ece Erken’in Yaşar İpek İtirafından Sonra Seren Serengil İsyan Etti!..

Beyaz TV televizyonlarında sevilerek izlenen magazin programı Söylemezsem Olmaz programında sunucu Ece Erken’in ardından sunuculuğa başlayan şarkıcı Seren Serengil, programın eski sunucusu Ece Erken’in magazin gündeminee bomba etkisi yaratan evli ve iki evlat babası, eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu ile olan yasak aşkını yorumladı.

Ünlü İkilinin Uzun Uzun Birbirine Baktı!..

Seren Serengil’in bu yorumlarından sonra bazı sosyal medya kullanıcıları, geçmiş dönemde Ece Erken’in sunucusu olan programa, Yaşar İpek ve Seren Serengil’in de konuk olduğu anlar yayımlandı. şarkıcı Yaşar İpek ile sunucu Ece Erken’in göz göze geldiği anlar dikkat çekti. Hatta ünlü İkilinin uzun uzun birbirine baktığı da açıkca görüldü.

Bu görüntülerin sosyal medya üzerinde hızla yayılmasından sonra sunucu Ece Erken, sosyal medya sayfasından yaptığı çarpıcı bir açıklamada bulundu. Şarkıcı Yaşar İpek’in, Seren Serengil çocuğunu düşürdüğü dönemlerde, hastaneyken, kendisine mesaj attığını söyleyen Ece Erken şunları dile getirdi…

Ece Erken’den Şok İtiraf “Oyuna Gelmedim”

“Instagram’dan paylaştığım bir fotoğrafa, ‘Dünyanın en güzel annesi’ yazıp bir de kalp koydu. Görür görmez Seren’i aradım. Seyhan Soylu çıktı telefona…..”

“Hemen sildim ve engelledim, oyuna gelmedim. Hiçbir kadının canını bilerek isteyerek yakmadım. Artık başkalarının bilerek yaptıkları pislikleri örtmek beni kullanmasın.”

Ece Erken’in Yaşar İpek İtirafından Sonra Seren Serengil İsyan Etti!..

Erken’den sonra Serengil de konuyla ilgili açıklama yaptı:

“Ben Hamileyken Neden Yayımlamadınız?”

“Peki siz bu adamın mesajlarını ben hamileyken, hastane odasında yatarken niye ortaya çıkarmadınız? Bana yapılan haksızlıklar için bunu o zaman niye yayınlamadınız?”

Seren Serengil; “Birbirlerine Bakarken, Niye Beni Uyarmadınız?”

“Kocamın Ece’ye baktığını, onun da ona baktığını, çocuk doğurmak için ölümlerden döndüğüm, hayatımı riske attığım zaman niye yayınlamadınız, uyarmadınız… Bugün bunu yapıyorsunuz.”

Seren Serengil kimdir?

“Hamileyken şiddet gören Seren’i ne zaman korudunuz? Ece benim arkadaşım değil, hiç de olmadı… Hatta programında Yaşar’ı da korudu birçok kez ama ben bu linçin altında başkalarının ayıbını kapatmak için bir eylem gördüm.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler