Ana SayfaÜnlülerÖzge Özpirinçci ve Serkan Altunorak Hayranları Canlı Yayında Dumur Oldu!

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci ve Serkan Altunorak Hayranları Canlı Yayında Dumur Oldu!

Ünlü oyuncular Serkan Altunorak ile Özge Özpirinçci, GQ  dergisinin Instagram hesabında düzenlenen canlı yayına  konuk oldular. Derginin takipçilerinden gelen soruları birbirlerine soran ünlü oyuncuların sohbet sırasında karşılıklı oluşan skandal bir diyalog konuşuluyor. Sosyal medya kullanıcıların dumur olduğu konuşma ve Detayları Haberimizde..

Özge Özpirinçci’yi Duygulandıran Olay!

Özge Özpirinçci ve Serkan Altunorak Hayranları Canlı Yayında Dumur Oldu!

Başarılı oyuncu Özge Özpirinçci ile yakışıklı oyuncu Serkan Altunorak, GQ’nun organize ettiği canlı yayına konuk oldular. Takipçilerinden gelen soruları birbirlerine soran ünlü ikiden Serkan Altunorak sohbet esnasında Özge Özpirinçci’ye şakayla karışık günahını bile vermeyeceğini iletti.  Güzel oyuncu Özge Özpirinçci ise gülerek “G.t” dedi.

Özge Özpirinçci kimdir?

Özge Özpirinçci; ‘G.tüm Olarak Katıl’

Güzel oyuncu sonrasında bunun sebebini şu sözlerle aydınlattı;

“Instagram’ın hikaye bölümüne ‘Canlı yayına kim olarak katılsam?’ yazdım. Serkan da bana DM’den ‘G.tüm olarak katıl’ mesajı attı. Bunu açıklamazsan da şerefsizsin diye ekledi.” Ünlü ikili karşılıklı kahkahalar atıp gülme krizine girerken hayranları ise şok yaşıyorlardı..

Özge Özpirinçci; “En İyi Kadın Arkadaşım Kesinlikle Berrak Tüzünataç”

Oyuncu Özge Özpirinçci, “En iyi kadın arkadaşım kesinlikle Berrak Tüzünataç” dedi. Berrak Tüzünataç ve Özge Özpirinçci, 10 Ocak’ta vizyona giren ‘Biz Böyleyiz’ filminde rol almışlardı. Serkan Altunorak ve Özge Özpirinçci ise seneler önce Show TV’de ekrana gelen “Melekler Korusun” dizisinde birlikte rol almışlardı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler