Ana SayfaÜnlülerÖzge Özpirinçci'yi Duygulandıran Olay!

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci’yi Duygulandıran Olay!

Ekranların en çok izlenen ve takip edilen Kadın dizisinde Bahar karakterine hayat veren Özge Özpirinçci rolüyle ilgili yaşadığı zorlukları anlattı. Özge Özpirinçci normal yaşamında neşeli olmasına rağmen rolünde sorunları bitmeyen bir karaktere hayat vermişti.

‘Benim Hikayemi Anlatıyorsun’

Youtube’da Pelin Karahan’nın programına konuk olan Özge Özpirinçci’ye rolüyle normal yaşamdaki halini nasıl dengelediğini sordu. Özge Özpirinçci bu soruya şu şekilde yanıt verdi: Sokakta vatandaşların ‘benim hikayemi anlatıyorsun’ şeklindeki yorumlarıyla da karşılaşan oyuncu, gördüklerinin kendisinde farkındalığı artırdığını ve büyüttüğünü ifade etti.

Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci Estetiklerini Anlattı..

Dizinin Hayatına Etkisi Büyük

Özge Özpirinçci dizinin kendi hayatına etkisini ve dokunduğu yerleri şöyle anlattı: “Dizi izlenmesi arttıkça, insanlar sokakta sarılıp bana ağlıyor, ‘Benim hikayemi anlatıyorsun’ demeye başladılar. Oynadığım şeydense, bunun aslında ne kadar sıradan bir hayat olduğuna ve çoğunlukta bir hayat olduğuna tanıklık etmek beni çok parçalıyordu. Tabii ki de o insanın farklı farklı duygularını harekete geçiriyor. Daha çok yardım etmeye başlıyorsunuz, daha çok görmeye başlıyorsunuz. Farkındalığınız değişiyor, algılarınız açılıyor. O açıdan beni çok büyüttü ve besledi diyebilirim. ”

Özge Özpirinçci’den Aşk İtirafları

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler