Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa'dan Çarşamba Partileri!

İlgili Postlar

Nilay Dorsa’dan Çarşamba Partileri!

Pop müziğin sevilen ismi Nilay Dorsa hızını kesmeden yoluna devam ediyor. Taksim No 4’de her çarşamba sahne alacak olan Nilay Dorsa için yoğun günler başladı.Her hafta farklı konseptle hayranlarıyla buluşacak olan güzel şarkıcının ilk konsept partisini yaptı.

Her Hafta Başka Konsept!

Şarkılarıyla sevenlerinin gönlünde taht kuran ve eğlenceli halleriyle ilgi odağı olmayı başaran Nilay Dorsa Taksim No 4’de her çarşamba sahne alacak. Başarılı şarkıcı İlk konsept partisini ‘disco night’ adıyla yaptı. Güzel şarkıcıyı Murat Başaran yalnız bırakmadı. Birlikte yaptıkları düetle partiye gelenleri coşturdular. Her hafta başka bir sanatçı dostunun  kendisine eşlik olacağını belirten Nilay Dorsa muhteşem şarkılarla sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Nilay Dorsa Kaymadan Döndü

Her Çarşamba Parti!

Nilay Dorsa’nın çarşamba partisinde kendisine eşlik eden Murat Başaran ile birlikte seslendirdikleri şarkılar büyük beğeni topladı. Kendisini izlemeye gelen sevenleri tarafından özel bir organizasyon isteği geldiğini ifade eden Nilay Dorsa “ Her hafta yapacağımız farklı konseptle gece hayatına farklı bir renk olacak Çarşamba partilerimiz, her hafta farklı bir sanatçı dostum benimle olacak, beni sevenler, takip edenler istedi bende yaptım” dedi.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler