Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa Tiyatro Seyircisine Teşekkür Ediyor

İlgili Postlar

Nilay Dorsa Tiyatro Seyircisine Teşekkür Ediyor

Sahnelerin başarılı ve en eğlenceli kızı Nilay Dorsa, tiyatro sahnesinde de başarılarına devam ediyor. Nilay Dorsa tiyatro seyircisine teşekkür ediyor.

2020 yılının siftahını geçtiğimiz günlerde açan Nilay Dorsa, Karaköy’de bir mekanda sahne aldı. Dorsa’yı dinlemeye gelenler mekanı doldurarak sanatçıyı mutlu etti.

Nilay Dorsa Kimdir?

Konser boyunca sahneden inmeyen Dorsa, “Çok çalıştım, kırılmadım, kırmadım, hep öğrenmeye aç oldum ve çok şükür semeresini görüyorum. 2020 daha bereketli olacak” dedi. Ayrıca kendisi gibi sanatçı dostlarına da “Sahnede makyaj yapmamak moda olacak, ben ‘hodri meydan’ dedim ve başlattım. Hadi sanatçı dostlarım er meydanına, en doğal halimiz ile çıkalım” diyerek makyajsız sahne çağrısında bulundu.

Nilay Dorsa’nın 2020 Siftahı!

Nilay Dorsa Tiyatro Seyircisine Teşekkür Ediyor

Müzikli sahnelerin en eğlenceli isimlerinden olan Nilay Dorsa, sahnelerdeki başarısını tiyatroda da sergiliyor. Boommerang isimli komedi tarzındaki tiyatro oyununda seyirci karşısına 7 farklı karakterle çıkarak heyecan yarattı. Farklı karakterlerle sahneye çıkmanın kendisine terapi gibi geldiğini belirtiyor.

İlk oyunlarını Van’da sahneye koyan ekip Anadolu’da kapalı gişe oyunlar sergiledikten sonra İstanbul Profilo AVM sahnesinde aynı başarıyı sergilediler.

Seyirciyi fazlasıyla etkileyen ve bu alanda da başarısını gösteren Dorsa, “Oyun sonrası ve sosyal medya üzerinden aldığım takdirler beni inanılmaz mutlu ediyor. Tiyatro salonlarının dolması ayrıca bir mutluluk, bazen oyun sırasında sahnedeyken atılan iltifat dolu laflar beni şımartıyor, sahnede keyiflendiriyor. Tiyatro benim için kazanç yeri değil, mutluluk alanım” açıklamasında bulundu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler