Ana SayfaDedikoduHande Erçel'in Estetiksiz Hali Görenleri Şaşırtıyor!

İlgili Postlar

Hande Erçel’in Estetiksiz Hali Görenleri Şaşırtıyor!

Son dönemlerde yer aldığı projeler açısından oldukça talihsiz bir dönemden geçen Hande Erçel’in estetiksiz hali görenleri şaşırtıyor. Bir süre ekranlardan kaybolup kilo verdikten sonra yeniden dizi projelerine start veren Erçel’in eski fotoğraflarının gündeme gelmesi sosyal medyada yeni bir tartışma konusu yarattı. İşte Hande Erçel’in estetiksiz fotoğrafları;

Aşk Bacayı Sardı

Bir süredir mutlu bir birliktelik yaşadıkları bilinen Hande Erçel ve Murat Dalkılıç çifti ilişkilerini olabildiğince gözlerden uzak tutuyor. Geçtiğimiz sene bir kez ayrılık yaşasalarda barıştıktan sonra birbirinin üzerine titreyen çiftin evleneceği haberleri gündeme gelmişti. Ancak sonrasında Erçel’in evlenmek için henüz erken olduğunu düşündüğü ve ilişkilerinin şuan bulunduğu halinden mutlu olduğunu söylediği iddia edildi.

Hande Erçel Azize Dizisi Finali Hakkında Konuştu!

Ekranda Şansı Yaver Gitmiyor

Medya sektöründe dönem dönem bazı oyuncular şansız olarak anılır. Yer aldığı projelerin ardı ardına sonlanmasıyla oyunculara yapışan bu lakap son dönemlerde Hande Erçel’in yakasını bırakmıyor. “Güneş’in Kızları” dizisinden sonra oynadığı dizilerin muhteşem kadrosuna rağmen reyting engeli nedeniyle kaldırılması Hande Erçel’in şansız olduğu yönünde yorumlanıyor.

Hande Erçel’in Estetiksiz Hali Görenleri Şaşırtıyor!

Bir dönemler yanaklarından şikayetçi olan Hande Erçel‘in kilo verdikten sonra bile yanaklarının dolgun olduğunu Show Tv ekranlarında yayınlanan “Aşk Laftan Anlamaz” dizisinden hatırlarsınız. Dizi sonrası ekranlardan kısa süreliğine uzaklaşan ünlü oyuncu karşımıza daha fit bir görünüm, sivri çene ve belirgin elmacık kemikleriyle çıkarak herkesi şaşırtmıştı. Ekranlardan uzak kaldığı dönemde bişoktemi yaptırarak yanaklarına veda ettiği söyleniyor.

Hande Erçel Kimdir?

Hande Erçel'in Büyük Değişimi
Hande Erçel’in Büyük Değişimi
Hande Erçel'in Estetiksiz Hali
Hande Erçel’in Estetiksiz Hali

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler