Ana SayfaDedikoduGönül Yazar 8. Evliliğiyle Sosyal Medyayı Salladı!

İlgili Postlar

Gönül Yazar 8. Evliliğiyle Sosyal Medyayı Salladı!

Geçtiğimiz sene kendisinden 32 yaş küçük Rüzgar Mağden’le aşk yaşadığı ortaya çıkan Gönül Yazar bir magazin programında yaptığı açıklamada iddiaları doğrulamıştı. Aşkın yaşı olmadığını ve Rüzgar’la çok mutlu olduğunu açıklayan Gönül Yazar 8. evliliğiyle sosyal medyayı salladı.

Gönül Yazar’ın Aşkı Çok Konuşuldu

Geçtiğimiz sene Bebek’te bir mekanda görüntülenen çiftin fotoğrafları sosyal medyanın gündemine oturmuştu. Yedinci kez boşandıktan sonra özel hayatını gözlerden uzak tutan ünlü sanatçının aşk iddialarının doğru olması herkeste bir şaşkınlık etkisi yaratmıştı. Çiftin arasında otuz iki yaş olması hem sosyal medyadan, hem de magazin dünyasından eleştirileri beraberinde getirdi.

Gönül Yazar Aşkını İlan Etti!

Psikolojik Şiddet Görüyorum

32 yaş küçük sevgilisiyle dikkatleri üzerine çeken Gönül Yazar’ın geçtiğimiz dönemlerde erkek arkadaşının davranışlarıyla ilgili yaptığı açıklama tepki çekmişti. “Son bir buçuk aydır yüksek sesle konuşmaya, bağırmaya, beni azarlamaya başladı. Ben teknoloji özürlüyüm, telefonu iyi kullanamıyorum. Aramalarımı yapıyorum. Whatsapp’a da giriyorum ama çok hakim değilim. Bir şey gösteriyor, yapamazsam sinirlenip bağırıyor. Benim kafam nelere basıyor, şu telefona da basmayıversin ya! Her şeyi bilen kadın telefonu bilmese ne yazar, yazsa yazsa Gönül Yazar! Psikolojik şiddete maruz kaldığımın farkındayım. Ama ne bileyim, bunca yıl sonra kafama göre birini buldum, aşkı buldum, kaybetmeyeyim diyorum.” açıklamasını yapan Gönül Yazar’ın bu sözleri çiftin ayrılmanın eşiğinde olduğunu düşündürmüştü.

Gönül Yazar 8. Evliliğiyle Sosyal Medyayı Salladı!

Bir mutlu, bir kavgalı olarak ilişkilerine yaklaşık bir senedir devam eden Gönül Yazar ve Rüzgar Mağden’in evlendiği iddia edildi. Sosyal medyadan gelin arabasında yaptığı bir paylaşıma “Gelin ata binmiş ya nasip demiş ama bu gelin atta değil arabada” notunu düşen Yazar, ardından evlilik haberlerine “Beni almaya böyle geldiler. Ortada kısmet mi var? Evlilik mi nerede?” yorumunu yaptı.

Gönül Yazar Kimdir?

 

Gönül Yazar Evlendi Mi?
Gönül Yazar Evlendi Mi?
Gönül Yazar'ın Şaşırtan Paylaşımı
Gönül Yazar’ın Şaşırtan Paylaşımı

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler