Ana SayfaÜnlülerNilay Dorsa Kaymadan Döndü

İlgili Postlar

Nilay Dorsa Kaymadan Döndü

Şarkıları ve sahne şovları ile hayranlarının gönüllerinde taht kuran başarılı ve güzel şarkıcı Nilay Dorsa Kaymadan Döndü.

Geçtiğimiz günlerde Menemen ve Kuşadası’nda verdiği konser sonrası köy hali ile dikkat çeken başarılı sanatçı bu kez de Uludağ’da görüntülendi.

Nilay Dorsa Kimdir?

Nilay Dorsa Kaymadan Döndü

Sahnelerin çalışkan ismi Nilay Dorsa, Uludağ’da sahne çalışması için gitti. Dorsa, Uludağ’da adeta alev etkisi yaptı. Sahnedeki gösterdiği samimiyet ve sıcaklığı ile kendisini dinlemeye gelenlere keyifli anlar yaşattı.

Uludağ’a gitmişken karın da tadını çıkarmak isteyen şarkıcı “Kayak yapmaya bazen özeniyorum ama canımda çok kıymetli düşerim diye korkma fikrimden bir fobi oluştu, bu fobimi en kısa zamanda yenmek istiyorum, buraya gelip kaymadan dönmek keyif eksikliği gibi gelmeye başladı”  açıklamasında bulundu. Sahne çalışması için gitmiş olsa da kısa bir sürelik de olsa bu tarz etkinliklerin kendisine keyif verdiğini belirtiyor.

Başarılı ve güzel şarkıcı sahne çalışmaları nedeniyle her yeri gezdiğini ve bunun işinin nimetlerinden olduğunu vurguladı.

Nilay Dorsa Instagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler