Ana SayfaÜnlülerMüzik Dünyasının Yeni Çoçuk Yıldızı Başak Çalık

İlgili Postlar

Müzik Dünyasının Yeni Çoçuk Yıldızı Başak Çalık

Başarısı ile adından söz ettiren Aleyna Tilki’nin ardından Müzik Dünyasının Yeni Çoçuk Yıldızı Başak Çalık başarılı adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

Tanınmaya başladığı ilk günden beri dikkatleri bir şekilde üzerine çekmeyi başaran ve zamanın çocuk yıldızlarından olan Aleyna Tilki’nin tahtına yeni bir çocuk yıldız oturuyor. Başak Çalık çocuk yıldız olma yolunda ilerliyor.

Aleyna Tilki Kimdir?

Başak Çalık Kimdir?

Müzik Dünyasının Yeni Çoçuk Yıldızı Başak Çalık

1980’li yıllarda çocuk şarkıcıların popüler olduğu gibi günümüzde de ülkemizde çocuk starlar çıkmaya başladı. Aleyna Tilki ile dikkat çeken çocuk yıldızlar, müzik dünyasına yenilik getiriyor. Daha önce katıldığı yarışmadan birinci olarak ayrılan Başak çalık sonrasında “O Ses Çocuklar” programına katılmıştı ve burada kendisini kitlelere duyurmuştu.

Dinlemekten Hoşlandığım İşleri Yapıyorum

Çalık, yeni single çalışması ile “No No No” ile yeni bir soluk getirmek istediğini belirtiyor. Daha önceki şarkısı “Bye Bye”ın ardından No No No şarkısının da sözleri kendisine ait. Kendisine dair açıklamada bulunan Başak, “Ben neyi dinlemekten hoşlanıyorsam, hangi şarkı da dans etmek istiyorsam onu yapıyorum şu an” dedi.

Çalık daha sonra şu açıklamayı yaptı:

Müziğe âşık bir kızım. Küçüklüğümden beri hep müzikle beraberdim. Babam gitar çalardı ben söylerdim. 16 senelik ömrüm böyle geçti. Fen Lisesi’ne gidiyorum, derslerimden geri kalmamak için bayağı bir gayret gösteriyorum. Bu yolculuğa çıkmadan önce aileme de söz vermiştim derslerimi aksatmayacağım diye. İlk single’ımı 15 yaşında ‘Bye Bye’ isimli şarkım ile merhaba dedim. Şimdi ikinci single’ımı çıkarttım. İnanılmaz bir duygu çünkü ben küçüklüğümden beri çok fazla konser, ödül törenleri, festival performansları izlerdim ve ‘o sahnede olan kişi ben olmalıyım’ derdim. Hayaller büyük olunca, iki single çıktı bile

Ailem Bana İnandı

Genç şarkıcı ailesine dair açıklamalarda da bulunarak şu sözleri sarfetti:

Ailem bana çok inandı. Ama çok zor durumlarda oldu. Ben Adana’da yaşıyorum ama müzik sektörü İstanbul’da. Böyle olunca ben şarkımı yazdım, çevremdekilere dinlettik, sonrasında en son İskender Paydaş ile yolumuz buluştu ve o da bana çok inandı, destek verdi. İnsanlar söz ve müziğin bana ait olmasına şaşırıyor. Çünkü; daha önceden çok fazla müzik konusunda sesimle ön plana çıktım. Söz ve müzik konusunda da yetenekli olduğumu ben bile düşünmemiştim. Hiç denememiştim. Birkaç senedir yazmaya çalışıyordum ama çok yönelmiyordum. Sonradan ortaya çıktı. Söz ve müziğin bana ait olması gurur verici

Ailesinin ve müzik sektöründen tanıdıklarının desteklerinden bahseden Çalık, arkadaşlarının kendisini desteklediğini de söyledi.

Tabi ki çevreden duyduğum tepkiler de çok güzel, bu yüzden çok mutluyum. Arkadaşlarım da çok şaşkınlar. Onların da en çok şaşırdığı nokta, söz ve müziğin bana ait olması oldu. İlk single çıktığında artık günlük konuşmalarımda esinlenmeler yapıyoruz. Onlar da çok beğeniyorlar şarkılarımı. Bana çok destek oluyorlar.”

Çalık. yabancı şarkılardan kendisine idol olarak gördüğü kişilerin yanı sıra Türk sanatçılardan da idollerinden bahsetti.

Yabancı şarkılardan çok fazla idol aldığım isimler var. Türklerden Şebnem Ferah, Sertab Erener ve yabancılardan ise Ariana Grande ve Beyonce çok seviyorum. Bundan sonraki şarkıyı slow düşünüyorum. Daha çok sesimi ön plana çıkaracağım. İnşallah üçüncü şarkı slow olacak. Bahar aylarında menajerim ile birlikte konser takvimimi ayarlayacağız”.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler