Ana SayfaDedikoduCem Yılmaz Ve Serenay Sarıkaya Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Cem Yılmaz Ve Serenay Sarıkaya Evleniyor Mu?

Yaşadıkları aşkla sıklıkla gündeme gelen Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya cephesinde yeni gelişmeler var. Atina tatiliyle aşklarını itiraf etmek zorunda kalan çift hakkında bugün ortaya çıkan detaylar “Cem Yılmaz ve Serenay Sarıkaya evleniyor mu?” sorusunu akıllara düşürdü.

Evlilikte Dikiş Tutturamıyor

2012 senesinde Ahu Yağtu ile dünya evine giren Cem Yılmaz’ın evliliği iki seneden az sürmüştü. Oğulları dünyaya geldikten sonra birbirlerine karşı eskisi gibi hissetmeyen çift ayrılma kararı vererek 2014 senesinde boşanmışlardı. Yollarını ayırdıktan sonra oğulları için arkadaş kalmayı tercih eden çift bir daha aynı karede hiç görüntülenmedi.

Cem Yılmaz’ın Kerem Bürsin’e Cevabı Şaşırttı..

Aşkları Olay Oldu

Bir süredir aşk iddialarıyla gündeme gelen Sarıkaya ve Cem Yılmaz çiftinin aşklarını itiraf etmesi 2020’nin en büyük olayı oldu. Çiftin itirafının hemen ardından gözler eski sevgililere çevrildi. Bu aşk hakkında Defne Samyeli “Kondurmadım” yorumunu yaparken Ahu Yağtu yorum yapmamayı tercih etti. Serenay Sarıkaya’nın eski sevgili Kerem Bursin ise “Herkes mutlu olsun” yanıtını verdi.

Cem Yılmaz Kimdir?

Cem Yılmaz Ve Serenay Sarıkaya Evleniyor Mu?

Geçtiğimiz sene Defne Samyeli ve kızlarıyla birlikte “Alice Müzikali”ni birlikte izlemeye gitmesinden sonra ilişki haberi gündeme bomba gibi düştü. Bir süredir birlikte olan çiftin şimdi de nikah masasına oturmak için hazırlandığı iddia ediliyor. Kerem Bursin’le evlenmeyi düşünmediği yönünde açıklamalar yapan Serenay Sarıkaya‘nın Cem Yılmaz’la evleneceği iddiaları sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Serenay Sarıkaya Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler