Ana SayfaÜnlülerSoner Sarıkabadayı Yükselişe Doymuyor

İlgili Postlar

Soner Sarıkabadayı Yükselişe Doymuyor

Yeni şarkısı “Ölümüne” için yeni bir tarza bürünen ve bu tarzla Ben Fero’ya benzetilen Soner Sarıkabadayı Yükselişe Doymuyor.

Başarılı sanatçı son çıkardığı şarkı “Ölümüne’nin” ardından yeni tarzı ile Ben Fero’ya benzetilmişti. Yapılan benzetmelerin ardından “Her Bıyıklıyı Amcan Sanma” açıklamasını yaparak tepki gösterdi.

Soner Sarıkabadayı Kimdir?

Soner Sarıkabadayı Yükselişe Doymuyor

İlk günden itibaren müzik listelerinin üst sıralarda edindiği yeri koruyan, radyo listelerinde önlenemeyen yükselişi ile dikkatleri üzerine çeken dünya standartlarındaki alt yapısıyla yeni nesil pop olarak tanımlanan Soner Sarıkabadayı’nın yeni teklisi “Ölümüne” sanatçının hayranlarından büyük beğeni topladı.

YouTube trendlerine hızla giriş yapan ve zirveyi zorlayan “Ölümüne” şarkısı apple müzikte ilk günden itibaren zirvedeki yerini koruyor. Radyo listelerinde de en çok dinlenen şarkılar arasında bulunarak rekor kırmaya koşuyor.

Radyolarda yılın hiti olarak ön görülen “Ölümüne” isimli şarkısının klibinde yer alan stylingini Berker Kusku’nun yaptığı kimonolu imajın fotoğrafları ise Selim Akar imzası taşıyan kimonolu imaj; izleyicilerden tam not aldı.

Soner Sarıkabadayı İnstagram

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler