Ana SayfaÜnlülerÜnlü Oyuncu Özge Özpirinçci Estetiklerini Anlattı..

İlgili Postlar

Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci Estetiklerini Anlattı..

Kadın dizisindeki performansıyla yıldızı paylayan oyuncu Özge Özpirinçci, Youtube kanalında program yapan Pelin Kaya’nın,  konuğuydu. Özge Özpirinçci, Pelin Kaya önemli açıklamalar yaparken kendisiyle ilgili estetik sorularınıda cevapladı. Güzel oyuncunun estetiklerine dair herşey Haberimizde..

Özge Özpirinçci’den Açıklama Geldi!

Ünlü Oyuncu Özge Özpirinçci Estetiklerini Anlattı..

Fox TV’de bayılarak izlenilen Kadın dizisindeki rolüyle gönüllerde taht kuran Özge Özpirinçci, Pelin Kaya’nın Youtube’daki Moda ve Sosyete adlı kanalına misafir oldu. Kendi hakkında bilinmeyenleride anlatan güzel oyuncu Özpirinçci, estetiklerini anlattı..

Özge Özpirinçci kimdir?

Özge Özpirinçci'den estetik itirafı ile ilgili görsel sonucu

Özge Özpirinçci, “Estetiğin Var Mı?” Sorusuna Ne Cevap Verdi?

Daha önceki ropörtajlarında güzelliği hakkında, Sadece her sabah 10 dakika yüz yogası yaptığını açıklayan Özge Özpirinçci, Pelin Kaya’nın “estetiğin var mı?” sorusuna yanıt verdi;

“Botoks estetikten sayılmıyor galiba, o yüzden estetiğim yok. Çeneme botoks yaptırıyorum, diş sıkma problemim olduğu için. Boyun kaslarım çok çıkıyor, o yüzden botoks yaptırıyorum.”

“……Alnıma bir kere botoks yaptırdım. Çok komikti. Komedi dizisinde oynuyordum. Aşırı mimikli biriyim ama o zaman sadece kaşlarımı oynatabiliyordum. Kendime o kadar kızdım ki… “

Özge Özpirinçci: “Bazen Sinir Oluyorum”

“……Mesela bazen tek gözüm yorgunluktan ya da uykusuzluktan çok küçülür, onu görünce sinir oluyorum. ‘Acaba gözümü açacak bir şey var mı?’ diye düşünüyorum.

“…..İnsan kendini sürekli ekranda gördükçe kurulmaya başlıyorsun. ‘Benim sol gözüm mü küçük?’, ‘Benim ağzım mı yamuk?’ falan diye kendi kendine düşünüyorsun.”

Özge Özpirinçci'den estetik itirafı ile ilgili görsel sonucu

 

Özge Özpirinçci: “Dudağımda Hiçbir Şey Yok. “

“Bazen ‘Özge Özpirinçci’nin dudağında estetik var’ yazıyorlar. O kadar eminler ki… Dudağımda hiçbir şey yok. “

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler