Ana SayfaÜnlülerÖzge Özpirinçci'den Açıklama Geldi!

İlgili Postlar

Özge Özpirinçci’den Açıklama Geldi!

Melekler Korusun Aşk Yeniden ve  Fox TV’nin uzun soluklu izlenen Kadın dizisinin başrol oyuncusu Özge Özpirinçci, Bebek’te yürüyüşten ayrılınca görüntülendi. Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen oyuncu yoldan geçtiği bir satıcının sorusuna maruz kaldı. Bunları görüntüleyen muhabirler Özge Özpirinçci’den Açıklama Aldı.

Özge Özpirinçci: Şimdi Sırası Değil!

Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen Özge Özpirinçci, muhabirler ile karşılaştı. Objektiflere yansıyan Özge Özpirinçci yoldan geçerken bir satıcının sorusuna mağruz kaldı. Satıcı “Enginar alır mısınız Özge Hanım?” diyen satıcıya şu şekilde cevap vererek kameramanlara geri dönmüştür. Özge Özprinçci satıcıya “Spor yapıyorum şimdi sırası değil ama Enginarı çok severim” demiştir.

Özge Özpirinçci'den Açıklama Geldi!

Özge Özpirinçci’den Açıklama Geldi!

Kadın dizisinin başrol oyuncusu sevilen oyuncu Özge Özpirinç, geçtiğimiz günlerde yaptığı itiraflarla herkesi şaşkına uğrattı. İbrahim Selim ile Bu Gece programına konuk olan yetenekli oyuncu hakkıdaki bilinmeyenleri anlatmıştı. Uzun süre açıklama yapmayan Özge Özprinçci, Bebek’te görüntülendi. Bebek’te yürüyüş yaparken görüntülenen Özge Özpirinçci, muhabirler ile karşılaştı. Objektiflere yansıyan Özge Özpirinçci yoldan geçerken bir satıcının sorusuna mağruz kaldı. Satıcı “Enginar alır mısınız Özge Hanım?” diyen satıcıya şu şekilde cevap vererek kameramanlara geri dönmüştür. Özge Özprinçci satıcıya “Spor yapıyorum şimdi sırası değil ama Enginarı çok severim” demiştir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler