Ana SayfaÜnlülerGülşen Satamadığı Evi Kiraya Çıkardı!

İlgili Postlar

Gülşen Satamadığı Evi Kiraya Çıkardı!

Gülşen Bayraktar, Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Türkiye’de liste başı olan popüler şarkıları sayesinde günümüz Türk pop müziğinin en çok dinlenen ve satan isimlerinden biri hâline gelmişti. Gülşen Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye aldığı evini 30 milyon TL’ye satışa çıkarmıştı ancak alıcı bulamadı. Gülşen Satamadığı Evi Kiraya Çıkardı! kirayı gören hayranlarını ve sevenlerini bir hayli şaşırttı.

Gülşen’in Kirası Dudak Uçuklattı!

Gülşen Bayraktar, Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Gülşen Satamadığı Evi Kiraya Çıkardı! kirayı gören hayranlarını ve sevenlerini bir hayli şaşırttı. Zorlu Center’daki evini 30 milyon liraya satışa çıkaran Gülşen alıcı bulamadı. Ünlü şarkıcı şimdi kiracı arıyor. İstediği kira ise 35 bin lira. Aranjör Ozan Çolakoğlu ile evli olan Gülşen, oğlu Azur’u dünyaya getirdikten sonra Zorlu Center’daki dairesini satışa çıkarmış ve ailesiyle beraber Rumelihisarı’ndaki bir eve taşınmıştı. Şarkıcının 30 milyon liraya satmak istediği eve uzun süre alıcı çıkmadı.
Gülşen Satamadığı Evi Kiraya Çıkardı!

Gülşen Satamadığı Evi Kiraya Çıkardı!

Gülşen Bayraktar, Türk şarkıcı ve şarkı yazarı. Türkiye’de liste başı olan popüler şarkıları sayesinde günümüz Türk pop müziğinin en çok dinlenen ve satan isimlerinden biri hâline gelmişti. Gülşen Zorlu Center’dan 15 milyon TL’ye aldığı evini 30 milyon TL’ye satışa çıkarmıştı ancak alıcı bulamadı. Gülşen Satamadığı Evi Kiraya Çıkardı! kirayı gören hayranlarını ve sevenlerini bir hayli şaşırttı. İstediği evin kirasını ise 35 bin lira yapan Gülşen uzun süre boyunca kiracı olan kişileri aradı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler