Ana SayfaÜnlülerAlişan’ın Sünnetinde Yapılacak En İyi Sürpriz!

İlgili Postlar

Alişan’ın Sünnetinde Yapılacak En İyi Sürpriz!

Ünlü türkücü Alişan’ın sünnet fotoğrafı sosyal medyanın gündemine girdi. sünnete katılanlar arasında Yapılacak En İyi Sürpriz! yaşandı. Yaşanan bu olay sosyal medyada hızla yayıldı.

Bülent Ersoy Sürprizi!

Alişan’ın yıllar önce sünnet töreninde çekilen fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Twitter’da paylaşılan fotoğrafta, Alişan’ı ailesi ve akrabaların yanında birde ünlü isim görüldü. Ünlü türkücünün töreninde sünnetçi Kemal Özkan ve Diva Bülent Ersoy da yer alıyor. Alişan’ın o fotoğrafı çok sosyal medyada çok konuşulurken birçok da yorum aldı.

Alişan’ın Sünnetinde Yapılacak En İyi Sürpriz!

Ünlü türkücü Alişan’ın sünnet fotoğrafı sosyal medyanın gündemine girdi. sünnete katılanlar arasında Yapılacak En İyi Sürpriz! yaşandı. Yaşanan bu olay sosyal medyada hızla yayıldı. Alişan’ın yıllar önce sünnet töreninde çekilen fotoğrafı sosyal medyayı salladı. Twitter’da paylaşılan fotoğrafta, Alişan’ı ailesi ve akrabaların yanında birde ünlü isim görüldü. Ünlü türkücünün töreninde sünnetçi Kemal Özkan ve Diva Bülent Ersoy da yer alıyor. Alişan’ın o fotoğrafı çok sosyal medyada çok konuşulurken birçok da yorum aldı.

Alişan’ın Sünnetinde Yapılacak En İyi Sürpriz!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler