Ana SayfaÜnlülerBurcu Esmersoy Eski Eşiyle Mi Konuştu?

İlgili Postlar

Burcu Esmersoy Eski Eşiyle Mi Konuştu?

Geçtiğimiz sene Mayıs ayında ünlü iş adamı Berk Suyabatmaz’la dünya evine giren Burcu Esmersoy bu sene Eylül ayında ani bir kararla boşanmaya karar vermişti. Boşanma nedeni olarak aralarındaki ilişkinin eskisi gibi olmadığı iddia etti . Bunun yönünde üstü kapalı bir açıklama yapan Esmersoy olayın detaylarına değinmemeyi tercih etmişti. Geçtiğimiz aylarda ortaya çıkan ilginç bir iddia Burcu Esmersoy’un evliliğini sahte hesapla bitirdiği ortaya atılmıştı. Bugün ortaya çıkan ilginç bir iddia’da Burcu Esmersoy Eski Eşiyle Mi Konuştu? sorusu akıllarda kaldı.

Burcu Esmersoy Eski Eşiyle Mi Konuştu?

Burcu Esmersoy: Eski eşimle mesajlaşıyoruz

Önceki gün Etiler’de bir mekan çıkışı görüntülenen Burcu Esmersoy,  muhabirlerin eski eşi Berk Suyabatmaz’a tuzak kurup boşandığı iddialarını hatırlatması üzerine konuya bir kez daha açıklık getirdi. Esmersoy ardından yaptığı açıklamayla herkesi şaşırttı. Burcu Esmersoy’un sosyal medyada yabancı bir güzelin fotoğraflarını kullanarak sahte hesap açtığı, bu hesaptan o dönem eşi olan Berk Suyabatmaz’la konuştuğu, buluşma zamanı geldiğinde ise kimliğini açıklayarak “beni aldatacak mısın?! deyip boşandığı ileri sürülmüştü. Berk Suyabatmaz’dan boşanan Esmersoy iddialara açıklık getirdi: “Berk sayfasında da paylaşmıştı. Onun gibi davranan, onun fotoğrafını kullanarak hesap açan, listesindeki kadınlara onun ağzından yazan biri oldu. Konunun benimle ilgisi yok yani. Böyle bir şey niye yapayım. Biz Berk’le anlaşamadık o yüzden ayrıldık.” İfadesini kullanmıştır.

Burcu Esmersoy Eski Eşiyle Mi Konuştu?

Burcu Esmersoy Eski Eşiyle Mi Konuştu?

Burcu Esmersoy’un eski eşi Berk Suyabatmaz’la ayrılık nedeninin sahte hesap açıp eşiyle başka biriymiş gibi konuştuğu, buluşma zamanı geldiğinde kimliğini açıklayıp, “Beni aldatacaktın” diyip boşandığı iddia edilmiş. Bu olay günlerce konuşulmuştu. Esmersoy, bir kez daha bunun kendisiyle ilgili olmadığını, Berk Suyabatmaz adına bu tip bir hesap açıldığını ancak iddiaların kulaktan kulağa değiştiğini söyleyerek kendisine geldiğini anlattı. Burcu Esmersoy, konu ile ilgili “Konunun benimle alakası yok. Biz boşandıktan sonra, bende Berk’in Instagram’ında gördüm, paylaştı çünkü. Birisi onun kendi ismiyle, yani Berk Suyabatmaz ismiyle altına çizgi mi çizmiş nasıl yapılıyor bilmiyorum o işler, aynı profil fotoğrafını kullanıp bir erkek gibi düşünüyorum ben. Böyle kızlara, onun takip ettiği kızlara ‘Hello’ falan ne varsa hepsine oradan yürümüş. Sonra birkaç kişi cevap vermiş, yazan kişi İngilizce biraz kötü yazışmış kızlarda şüphelenmiş Berk’e sormuşlar ‘bu sen misin?’ diye hayır demiş. Oradan çıkmış ortaya. Kulaktan kulağa olan haberler değişirmiş ya ben diye söylenmiş, öyle bir durum yok.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler