Ana SayfaDedikoduAybüke Pusat Sessizliğini Bozdu!

İlgili Postlar

Aybüke Pusat Sessizliğini Bozdu!

Son günlerde Furkan Andıç’la aşk yaşadığı iddialarıyla gündemden düşmeyen Aybüke Pusat sessizliğini bozdu! İkili birbirine çok yakışan bir çift olarak anılsa da iddialar bu aşkın Aybüke Pusat ve Dilan Çiçek Deniz arkadaşlığına son koyduğu yönündeydi. Hem Dilan Çicek Deniz, hem de Furkan Andıç hakkında açıklama yapan Aybüke Pusat’ın sözleri gündeme damgasını vuracak. İşte o açıklamalar;

Arkadaşlık Bitti Mi

Miss Turkey yarışmasına birlikte katılan ve yarışmadan arkadaş olarak ayrılan Dilan Çicek Deniz ve Aybüke Pusat sık sık bir araya gelen dostlardı. Son dönemlerde gerginlik yaşadıkları ve hatta küstükleri iddia edilen dostlar herkesi şaşırtmış ve ardından Aybüke Pusat’ın Furkan Andıç’la ilişkiye başladığı iddiaları iyice kafaları karıştırmıştı.

Dilan Çiçek Deniz’den Aybüke Pusat Açıklaması!

Setteki Aşk Gerçek Mi Oldu?

“Her Yer Sen” dizisinde canlandırdıkları çiftle birbirine çok yakıştırılan Furkan Andıç ve Aybüke Pusat’ın aşkının zamanla gerçeğe dönüştüğü iddia ediliyor. 21. bölümde ekranlara veda eden dizinin yıldızları ise bu konudaki sessizliğini uzun süre korusa da ikilinin Kasım ayında havaalanında birlikte görüntülenmesi aşk iddialarını iyice güçlendirmişti.

Furkan Andıç Kimdir?

Aybüke Pusat Sessizliğini Bozdu!

Son dönemlerde birlikte görüntülenmekten kaçamayan ve geçtiğimiz ay birlikte tatile de çıktıkları iddia edilen Aybüke Pusat ve Furkan Andıç arasındaki gerçek merak ediliyordu. Aşk yüzünden arkadaşıyla küstüğü söylentilerine karşılık veren Pusat “Furkan ile ilişkimiz yok. Diziden de yakın arkadaşımız bildiğiniz gibi. Yakın arkadaşlarımızla yaptığımız bir planımız vardı. Tatile gittik. Şaşkınlık geçiriyorum gerçekten. Sadece arkadaşız. Yeni yılda Afirka’da olacağım. Ne kadar uzak o adar iyi. Bu benim özel hayatım. Dilan benim yakın arkadaşım. Konuşmam gerekiyorsa onunla konuşurum. Bu benim özel hayatım ve beni ilgilendirir.” açıklamasıyla hakkında çıkan haberlere tepki gösterdi.

Aybüke Pusat Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler