Ana SayfaÜnlülerPınar Deniz'den Önemli Açıklama!

İlgili Postlar

Pınar Deniz’den Önemli Açıklama!

Ünlü oyuncu Pınar Deniz, Can Yaman’ın ‘libido’ açıklaması ve kadın hayranına yönelik tepki çeken sözlerini dikkate aldı. Sonrası ise başrolleri paylaşacağı diziyi reddeden Pınar Deniz, kararına yeni bir açıklık getirdi. Pınar Deniz’in bu Önemli açıklaması magazin dünyasının damgasını vurdu.

Pınar Deniz: Ayrılık gerekçem libido

Son günlerde kadınlara verdiği tepkiler ile gündeme geldiği için Mart ayında başlayacak olan dizisi Eylül ayında ertelenen Can Yaman’ın gerçek yüzü ortaya çıkmıştı. Görüntülerde Can Yaman’ın kendisiyle röportaj yapan İspanyol kadın gazeteciye olan çapkın tavırları gündeme gelmişti. Gündem den hiç düşmeyen Can Yaman’nın ‘libido’ açıklaması ve kadın hayranına yönelik tepki çeken sözleri sonrası, başrolleri paylaşacağı diziyi reddeden Pınar Deniz, kararına açıklık getirdi.

Pınar Deniz'den Önemli Açıklama!

Pınar Deniz’den Önemli Açıklama!

Oyuncu Pınar Deniz, “Can Yaman’la başrol oynayacağı projeyi reddetti” iddialarına yanıt verdi. Beren Saat ile Mehmet Günsür’ün başrolleri paylaştığı Atiye dizisinin dün akşamki galasına katılan Deniz, muhabirlerin soruları üzerine “Benim için çok önemli bu. Kadına şiddetin, kadının ezildiği bir işin içinde olmak istemiyorum. Ben bu yüzden bu sene birçok işi reddettim. Kendisini tanımıyorum ama o röportaj çok etkili oldu” dedi. Pınar Deniz’in, Can Yaman’ın ‘libido’ açıklaması ve ardından sergilediği tutumlar nedeniyle, birlikte oynayacakları diziden ayrıldığı iddia edilmişti.  Yapımcılar Yaman’a “Başrol çiftinin libidosunun yüksek olması lazım. Son yıllarda işi tutmayan jönlere bak, hepsinin libidosu olmayan partnerleri vardı” sözleri üzerine hem oyuncuların hem de seyircilerin tepki gösterdiği Can Yaman, son olarak İspanya’da katıldığı bir söyleşide, “Senin bu dünyadan olduğunu kanıtlayacak bir şeyler anlatır mısın?” diyen kadın hayranına verdiği “Arka odaya geçelim” yanıtıyla eleştiri oklarını yeniden üzerine çekmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler