Ana SayfaÜnlülerSıla ile Hazer Amani Evleniyor Mu?

İlgili Postlar

Sıla ile Hazer Amani Evleniyor Mu?

Ünlü şarkıcı Sıla Gençoğlu ve MasterChef’in unutulmaz isimlerinden olan usta şef Hazer Amani‘nin evlenilebileceği iddia edildi. Bu söylentilere Ünlü Sanatçı Sıla Gençoğlu’ndan bir açıklama geldi. Birkaç aydan beri birlikte görünen çift’den Sıla Gençoğlu Evlilik Açıklaması ile dile getirdi.

Sıla Kimdir?

İşte Evlenecekleri Tarih!

Başladığı günden beri dolu dizgin bir aşk yaşayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve şef Hazer Amani, aşklarını itiraf etmişti. Aşklarını göz önünde yaşamaya başlayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve sevgilisi Hazer Amani, katıldıkları davette herkesin önünde öpüşürken kameraya takılmıştı. Çiftin aşkları ciddi ilerlerken akıl da kalan soru ve herkesin merakla beklediği Sıla ve Hazer evleniyor mu? oldu. Aradığı aşkı bulan Sıla’nın, Hazer Amani sürpriz bir şekilde nikah masasına oturacağı iddia edildi. Hatta ünlü şarkıcının hamile olduğu da öne sürüldü. Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan ünlü sanatçı ödül gecesinde evlilik iddialarına, “Nasip, kısmet” ifadesini kullanmıştı. Şimdilerde ise evlilik tarihlerini belirleyen çift açıklamada bulundu. Kanal D’de yayınlanan olan 2. Sayfa programının özel haberine göre; ikili ocak ayının ikinci haftası Roma’da nikah masasına oturacak.

Sıla Hazer Amani Evlilik Hakkında Açıklama

Sıla ile Hazer Amani Evleniyor Mu?

Geçtiğimiz yaz Harbiye’de konser veren Sıla’yı izleyen Hazer Amani gazetecilerin sorularına “İlişkimiz müthiş güzel gidiyor” diyerek yanıt vermişti. Sıla ise yaşadığı büyük aşkı “Keyfim çok yerinde. Kendimi hiç bu kadar dinç hissetmiyordum. Güzel bir şey yaşıyorum” sözleriyle anlatmıştı. Başladığı günden beri dolu dizgin bir aşk yaşayan şarkıcı Sıla Gençoğlu ve şef Hazer Amani, aşklarını itiraf etmişti. Kanal D’de yayınlanan olan 2. Sayfa programının özel haberine göre; ikili ocak ayının ikinci haftası Roma’da nikah masasına oturacak. Aradığı aşkı bulan Sıla’nın, Hazer Amani sürpriz bir şekilde nikah masasına oturacağı iddia edildi. Hatta ünlü şarkıcının hamile olduğu da öne sürüldü.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler